Inicio / Professional / Beniparrell-Montserrat, la partida de la jornada

Beniparrell-Montserrat, la partida de la jornada

Pepet, mitger que milita en Montserrat, es prepara per a colpejar de volea durant una partida. Foto: FPV.

Pepet, mitger que milita en Montserrat, es prepara per a colpejar de volea durant una partida. Foto: FPV.

La partida entre Beniparrell i Montserrat B, segon i tercer en la classificació del grup de la categoria absoluta del Campionat Autonòmic de Galotxa – Trofeu El Corte Inglés, serà la més destacada de la jornada d’aquest cap de setmana.

Serà la més determinant, ja que el líder, Quart de les Valls, defensor del títol, afrontarà dissabte una còmoda partida com a local enfront de l’equip de Les Valls, actualment minvat per les lesions de Montesa i Llopis, els dos jugadors que solen ocupar la posició de “bot” en aquesta formació.

Per la seua banda, Marquesat, que figura empatat en la tercera plaça amb el Montserrat B, tots dos amb 15 punts, acollirà al carrer Conrado Casanova d’Alfarp la visita del Montserrat A, que enguany no està igual de fi que en anteriors edicions, però que encara té marge de millora.

Massalfassar, que s’ha unit al grup de capdavanter aquestes últimes jornades, i que se situa en cinquena posició, afronta una possible jornada de transició en la qual visitarà al cuer, Meliana.

Borbotó i Foios viuran una jornada amb necessitats per ambdues parts, ja que els de la pedania han de sumar els tres punts si volen ascendir a la part noble de la taula, mentre que els seus rivals, que estan acusant un baix estat de forma després de proclamar-se subcampions en el 2014, han d’abandonar les posicions de descens.

La visita de Montserrat B a la pista de Beniparrell és la partida més important, per la privilegiada posició d’aquests equips en la classificació, però en emoció qualsevol de les de la jornada pot ser la més atractiva.

Juvenils
La competició juvenil té en aquests moments al Massalfassar com a lider en solitari amb 18 punts, ocupant Montserrat la segona plaça amb 14. Amb un menys figura Les Valls, mentre que els seus veïns de Quart de les Valls marxen en quarta posició, amb 10 punts en el seu caseller.

Aquestes quatre serien les formacions que disputarien la fase final a dia de hui, destacant la partida del dissabte entre tercer i quart, Les Valls i Quart, que tindrà lloc en el peculiar carrer d’aquests últims.