Inicio / Professional / Frontó professional / Titín III arriba a València per a acomiadar-se de l’afició

Titín III arriba a València per a acomiadar-se de l’afició

Titín III es prepara per a colpejar una pilota amb la dreta durant una partida. Foto: Larioja.com.

Titín III es prepara per a colpejar una pilota amb la dreta durant una partida. Foto: Larioja.com.

Tot un referent al món de la pilota basca com és Titín III arriba este dijous a València per tal de disputar dues partides en la modalitat de frontó amb l’objectiu d’acomiadar-se de l’afició de la nostra Comunitat. El jugador de La Rioja, retirat recentment de la pràctica professional, jugarà als frontons de El Puig (divendres 17) i al Barón de Cheste (diumenge 19), acompanyat de pilotaris valencians.

Durant la vesprada del dijous Augusto Ibáñez ‘Titín III’ serà rebut per l’alcalde de la localitat de El Puig, José Miguel Tolosa. Un acte que es durà a terme al saló de plens de l’Ajuntament d’este municipi de l’Horta Nord on l’afició a la modalitat de frontó està tan arrelada i que serà el primer escenari de les partides que es jugaran en homenatge a una trajectòria de vint-i-dos anys al món professional. En esta recepció Titín III estarà acompanyat per José Antonio Montesa, pilotari de la localitat, Vicente Tomás, president de la Penya Pilotari Amics del Frontó del Puig, i Alfredo Hernando ‘Fredi’, directiu de ValNet.

El divendres tindrà lloc una segona recepció, en este cas, a la seu de la Diputació de València. Allí serà Miguel Bailach, responsable de l’àrea d’Esports de la institució, l’encarregat de rebre al pilotari de La Rioja, i molt probablement Alfonso Rus, president de la Diputació, puga unir-se a l’acte.

Les dos partides programades per a este intens cap de setmana han despertat l’interès de moltíssims aficionats a la pilota valenciana, a la pilota basca, i sobre tot, a esta modalitat compartida, amb algunes diferències, com és la de frontó. A la primera de les partides, que es disputarà el divendres a El Puig, formarà equip amb Puchol II. La parella contrària estarà formada per Genovés II i Montesa. El xoc està establert per a les 20:30 hores, però només els afortunats que van ser ràpids a l’hora de comprar les entrades podran presenciar-la. Poc després de posar-se a la venda, hagueren de penjar el cartell de ‘esgotades’.

La segona gran cita tindrà lloc el diumenge al frontó Barón de Cheste, una partida programada per a les 12:00 hores. Allí Titín III tornarà a formar parella amb el de Vinalesa, Puchol II, i a la contra tindrà novament a Genovés II, acompanyat per a la ocasió per Raúl. Per a esta partida encara queden entrades i es poden adquirir en les oficines de ValNet (Silla) i també al propi frontó.