Inicio / Amateur / Raspall / Torna el Diputació de raspall

Torna el Diputació de raspall

Lluiset raspa una pilota prop del tamborí durant una partida de raspall. Foto: FPV.

Lluiset raspa una pilota prop del tamborí durant una partida de raspall. Foto: FPV.

Este cap de setmana es reprèn l’activitat en l’Autonòmic de raspall de trios – Trofeu Diputació de València. Xeraco A consta com a primer de la classificació gràcies als tres últims punts assolits a costa de Cocentaina, el Xeraco A.

El seu principal perseguidor, Alzira, que compta amb 7, està seguit de Cocentaina, amb 6, i que sempre intenta fer valdre el factor pista donades les peculiaritats del seu carrer de joc. Bicorp A, defensor del títol, solament ha aconseguit sumar 4 punts en les partides disputades, mentre que tanquen la taula el Xeraco B amb 3, sent el cuer amb 2 punts l’Oliva A.

Aquesta setmana les tres partides de primera del campionat seran les següents: en primer lloc el Xeraco A rebrà en el seu trinquet el matí del diumenge a l’Oliva, en una complicada partida per als jugadors visitants, que s’enfronten al lider sense estar encara en un bon estat de forma; la plaça de l’Església de Bicorp serà testimoni de la visita del Xeraco B, un equip al que el joc en carrer no li resulta còmode, però que sempre dóna la cara jugue on jugue.

Conclourà la jornada dimarts vinent en el trinquet de la Llosa de Ranes on se celebrarà la partida entre Alzira i Cocentaina.