Inicio / Amateur / Galotxa / Quart de les Valls es juga mitja lligueta contra Montserrat

Quart de les Valls es juga mitja lligueta contra Montserrat

Àngel, bot de Marquesat, colpeja la pilota durant una partida. Foto: Miquel Navarro/FPV.

Àngel, bot de Marquesat, colpeja la pilota durant una partida. Foto: Miquel Navarro/FPV.

La setena jornada del Campionat Autonòmic de Galotxa ens oferirà interessants cites, amb molt en joc per part de tots els implicats. És el cas de la partida que tindrà lloc la vesprada del dissabte en el carrer de Quart de les Valls, on el colíder, Montserrat B, que suma en aquests moments 15 punts en el seu caseller, posarà en joc la seua privilegiada posició, enfront de l’actual campió, i tercer en la taula, la formació local de Quart.

Els de les Valls ja han agafat el punt a la competició després d’uns inicis dubitatius, i es postulen de nou com a ferms candidats al títol.

A partir de les 18.00 hores serà Beniparrell, la revelació del torneig, empatat a 14 punts amb Quart, qui reba a Borbotó en el seu carrer, on els de la Horta Sud han de fer-se forts, i fer valdre el factor pista per a sumar uns importants punts.

Ja a l’Horta Nord, el derbi entre veïns del Foios i Meliana marcarà la jornada entre dues formacions que intenten escapar de la zona baixa de la classificació. Però en aquesta comarca també es viurà la partida entre Massalfassar, que la setmana passada donà un pas al davant amb la seua victòria enfront del Montserrat A, i el Marquesat, líder de la classificació.

Tancarà aquesta setmana la visita del minvat equip de Les Valls a Montserrat, on s’enfrontaran amb el primer equip local. Tots dos estan necessitats d’una injecció d’ànims i de punts, ja que figuren empatats amb 4 punts, quasi tancant la taula d’aquesta primera categoria del torneig.

Encara queden onze jornades per disputar, i que ni tan sols s’ha arribat a l’equador de la lliga regular en la competició més llarga que es recorda d’aquesta modalitat al haverse configurat un grup únic de 10 formacions.