Inicio / Amateur / Raspall / Borbotó i Beniparrell reediten la final

Borbotó i Beniparrell reediten la final

Una jugadora de Borbotó colpeja amb l'esquerra durant una partida de raspall. Foto: FPV.

Una jugadora de Borbotó colpeja amb l’esquerra durant una partida de raspall. Foto: FPV.

En la màxima categoria de la competició més important del món femení, l’Autonòmic de raspall-Trofeu Diputació de València, és la formació de Beniparrell qui figura en la primera posició de la taula.

A més, la millor partida d’este cap de setmana comptarà amb l’equip, ja que les seues jugadores, Ana i Noelia, es desplaçaran a la pista de Borbotó, per a reeditar la final del passat any, en la qual les jugadores del club de la Horta Sud es van alçar amb el títol. Les seues rivals són ja velles conegudes, Sara, Amparo, Luisa i Anabel, que intentaran fer valdre el factor pista per a aconseguir una victòria que els acostaria de nou a la primera plaça.

En l’altra partida de la jornada, serà Bicorp, que ocupa la quarta posició, qui reba en el seu recinte de joc al Tavernes Blanques B, equip castigat per les lesions. Aquesta setmana serà el Tavernes Blanques A qui descanse, segons determina el calendari de competició.

En la divisió de plata és el Borbotó B qui lidera el grup, seguit d’a prop pel Beniparrell B i l’Alqueria d’Asnar, tancant el grup el Meliana A. Moixent i Beniparrell són les formacions que se situen al capdavant dels dos grups de la tercera categoria.