Inicio / Amateur / Galotxa / El Trofeu El Corte Inglés de galotxa es posa al dia

El Trofeu El Corte Inglés de galotxa es posa al dia

El cap de setmana passat, en el qual els equips participants en l’Autonòmic El Corte Inglés de Galotxa descansaven per les vacances de Pasqua, es van disputar les partides pendents de les anteriors jornades, marcades per les pluges. Montserrat B, Marquesat, Quart de les Valls i Beniparrell s’avancen en la taula, situant-se en les primeres posicions que atorgarien el bitllet a semifinals en primera categoria.

En el cas dels actuals capdavanters, Montserrat B, van viure un còmode triomf a casa enfront del cuer, Meliana, que està acusant la joventut dels seus integrants en aquesta exigent competició. Marquesat, empatat a punts amb Montserrat, va tenir un díficil desplaçament a Beniparrell i, malgrat cedir un valuós punt, en quedar el marcador en 55 a 70, van aconseguir la victòria i dos punts més per al seu caseller, que poden ser d’or al final de la lliga regular.

Quart de les Valls, per la seua banda, va fer valdre la seua condició de favorit en disputar en el seu carrer la partida enfront del Borbotó, igual que Massalfassar, que va sumar els tres punts enfront del Montserrat A, i que Foios, que va derrotar en la pista de l’Horta a les Valls.

Fede de Montserrat juga de volea durant una partida. Foto: FPV.

Fede de Montserrat juga de volea durant una partida. Foto: FPV.

La classificació completa de primera categoria és la següent:

1 – Lanzadera Montserrat B- 15 punts
2 – Ovocity Marquesat A- 15 punts
3 – Kiwa Quart A- 14 punts
4 – Ajuntament Beniparrell A- 14 punts
5 – Electrofassar Massalf. A- 10 punts
6 – Sanfrancisco Borboto A- 8 punts
7 – Lanzadera Montserrat A- 4 punts
8 – Inmob. Palanca Foios A- 4 punts
9 – Mobles Guillen Les Valls A- 4 punts
10- CPV Meliana A- 2 punts