Inicio / Amateur / Raspall / Xeraco i Tavernes es destaquen en l’Autonòmic de trios

Xeraco i Tavernes es destaquen en l’Autonòmic de trios

Lluiset realitza la treta durant una partida. Foto: FPV.

Lluiset realitza la treta durant una partida. Foto: FPV.

Amb la segona jornada disputada del Campionat Autonòmic de Raspall – Trofeu Diputació de València, Xeraco, en homes, i Tavernes de la Valldigna, en dones, són els equips que figuren al capdavant en primera

En el cas dels de la Safor han aconseguit la primera posició del seu grup gràcies a l’útlima victòria aconseguida en el derbi que els enfrontava als seus companys de club, el Xeraco B. L’equip A van formar amb Lluiset, Juan i Trini, els tres jugadors que van aconseguir el subcampionat la passada temporada, i que no van donar cap opció als seus rivals, els germans Jose i David Chaveli, juntament amb Ramon, que tan sol van poder sumar un joc.

Xeraco A compta ja amb cinc punts, seguit per Bicorp, Cocentaina i el Xeraco B, amb tres punts. En l’altra trobada de la categoria va ser Cocentaina, amb Dani, Guillem i Moriana, qui es va emportar tres punts a Oliva.

Ja en la divisió de plata el punt assolit per Polinyà del Xuquer en el seu desplaçament al trinquet de Genoves, on van caure per la mínima enfront de l’equip local, els permet ocupar la primera posició del grup amb quatre punts, un per davant del Bicorp B i Xeraco C.

Aquesta setmana va arrancar la competició en tercera categoria, on les victòries assolides per Gavarda i Canals els han permès ocupar la primera plaça dels seus corresponents grups.

Lideratge de Tavernes Blanques
El CPV Carraixet de Tavernes Blanques, un dels més actius dins del raspall femení, ha aconseguit aquesta setmana liderar la primera categoria femenina; gràcies al triomf del seu primer equip en el derbi que els enfrontava al Tavernes B. Les jugadors de l’equip A, les germanes Marta i Joana, tan sols van permetre sumar un parcial a Yaiza i Paula. En la taula les líders compten amb quatre punts, seguides de Beniparrell A, defensores del títol, i Bicorp, amb tres.

Les de la Canal de Navarrés van vèncer com a locals al Borbotó A, sense aconseguir l’equip de la pedania de València sumar un sol joc durant la partida. Cal recordar que el Bicorp, que compta amb Mar com a jugadora franquícia, és un equip que a casa multiplica les seues prestacions, fent valdre especialment el factor pista.

Alqueria d’Asnar i Borbotó B van començar la seua marxa en segona guanyant davant Meliana i Beniparrell B, i lideren el seu grup de competició en segona. Igualment són Moixent i Tavernes C els qui marxen en solitari al capdavant dels grups de tercera.