Inicio / Amateur / Llargues i palma / La pluja i la legionel·la condicionen la Lliga a llargues i palma

La pluja i la legionel·la condicionen la Lliga a llargues i palma

Un jugador realitza la treta durant una partida de la Lliga a llargues. Foto: FPV.

Un jugador realitza la treta durant una partida de la Lliga a llargues. Foto: FPV.

Aquesta passada jornada de la Lliga a Llargues i Palma – Trofeu Diputació d’Alacant va estar marcada pels ajornaments degut a la pluja. Tant es així que en la primera categoria de llargues només es va disputar una partida, la que enfrontava a Murla A i Parcent, amb clar domini local, que acabava 10-3. Aquest resultat fa que de moment, els de Murla és col·loquen líders provisionals de la classificació amb quatre partides disputades.

Benimagrell, Benidorm, Sella i Murla B els queda pendent la disputa d’aquesta passada jornada, i a Benidorm també una suspessa de la segona jornada contra l’Alfàs del Pí.

Pel que fa a la primera categoria de palma, es pugueren disputar totes les partides, llevat de la del Palau d’esports de l’Illa de Benidorm, recinte que es troba tancat per un brot de legionel·la.

Els equips de davant no van punxar este cap de setmana tot i que jugaven fora de casa. En el cas del líder, Tibi A, aconseguia els tres punts en joc després de vèncer 6-10 davant Sella. Pel que fa al segon classificat, Agost, guanyava a domicili a la segona formació de Tibi. Aixó sí, perdia un punt ja que la partida acabava 8-10.

L’altra partida de la categoria enfrontava els equips de Calp i Murla, que també es repartien els punts, guanyant els primers 10-8. Per tant, continua Tibi A líder amb 14 punts, i Agost és segon amb 12 punts, tercer continua Benidorm tot i que té una partida menys.