Inicio / Amateur / Galotxa / Dos líders invictes i sòlids en el Trofeu El Corte Inglés

Dos líders invictes i sòlids en el Trofeu El Corte Inglés

Emilio tracta de restar una pilota durant una partida a Beniparrell. Foto: FPV.

Emilio tracta de restar una pilota durant una partida a Beniparrell. Foto: FPV.

Montserrat i Beniparrell manen en primera categoria del Trofeu El Corte Inglés de galotxa. Aquests dos equips van saldar la quarta jornada del campionat, celebrada el passat cap de setmana, amb triomfs a domicili enfront del Marquesat i Les Valls, respectivament.

En el cas dels primers, va anar en una partida que es presumia la més interessant, i realment no va defraudar. El marcador final de 60 a 70, favorable als monserratins, que en aquesta ocasió jugaven de visitants, indica l’equilibri de la cita.

Marquesat, amb Àngel de Murla, Gerardo, Miguel i Benja, així com els jugadors de Montserrat, Marc, Pepet de Alfara, Odin i Pau, van fer una exhibició de com jugar a galotxa. L’aportació de Pepet, que està destacant pel seu excel·lent moment de forma, fou decisiva. Aquest marcador manté en el liderat al Montserrat B, relegant al Marquesat a la tercera plaça.

Malgrat el bon resultat de Montserrat, el lideratge continua sent compartit, ja que Beniparrell va aconseguir sumar els tres punts de la seua partida enfront de Les Valls, i comptabilitza un total d’onze, igual que Montserrat B.

La partida celebrada a Faura entre Les Valls i Beniparrell va tenir clarament el color blau de l’equip visitant, ja que el 25 a 70 que reflectia el marcador al final de la mateixa demostra que el domini dels joves Julian, Herrera i Ponce, ben guiats per Toni, va ser complet de principi a fi de la partida.

Altre rejovenit equip, el Massalfassar, va aconseguir puntuar en el seu carrer enfront del poderós equip campió del torneig, Quart de les Valls, el qual segueix en la quarta posició, que els permetria, a dia de hui, arribar a les semifinals.

El subcampió, Foios, segueix lamentant l’absència d’un mitger de garanties, i va caure 70 a 25 en la seua partida enfront del Montserrat A, que agafa una mica d’aire després de sumar uns valuosos tres punts. Borbotó va reprendre la senda guanyadora i va aconseguir vèncer a Meliana, i amb aquesta victòria puja a la cinquena plaça.