Inicio / Amateur / Escoles / Quart de les Valls mana en el planter del Trofeu El Corte Inglés

Quart de les Valls mana en el planter del Trofeu El Corte Inglés

Un pilotari de Massalfassar colpeja de volea durant una partida. Foto: FPV.

Un pilotari de Massalfassar colpeja de volea durant una partida. Foto: FPV.

Cada cap de setmana, centenars de xiquets disputen les partides corresponents a les cinc categories inferiors del Trofeu El Corte Ingles de galotxa.

Els més majors, els juvenils, dins de la competició paral·lela a primera categoria, van disputar el cap de setmana passat la seua tercera jornada. Quart de les Valls, gràcies al seu triomf contra Meliana, lidera la classificació amb set punts, un més que els seus perseguidors de Les Valls, Massalfassar i Montserrat, que empaten en la segona plaça.

En cadets són Montserrat, Beniparrell i Carlet qui estan al capdavant dels seus grups, gràcies a la diferència de jocs amb els seus respectius rivals en cadascun dels grups.

Idèntica situació viuen Massalfassar, La Pobla de Vallbona i Albuixech en la competició d’infantils. En alevins, Moixent i, de nou, les escoles de la Pobla de Vallbona i Albuixech, els qui comanden els grups d’alevins.

Finalment, en benjamins, els joves jugadors de Moixent repeteixen lideratge en el grup 1, mentre que Almussafes i Massamagrell encapçalen els dos altres dos grups de competició.