Inicio / Amateur / Llargues i palma / S’obri l’escletxa en la Lliga a llargues

S’obri l’escletxa en la Lliga a llargues

Jan de Murla realitza la treta durant una partida de la Lliga a llargues. Foto: FPV.

Jan de Murla realitza la treta durant una partida de la Lliga a llargues. Foto: FPV.

La quarta jornada de la Lliga de Llargues i la Lliga de Palma va concloure amb victòries per als equips que ja estaven al capdavant de les respectives classificacions. A més, aquest fet ha propiciat que tant en la màxima categoria de llargues i la de palma, les classificacions es divideixen en dos grups prou diferenciats. Però només s’han disputat quatre jornades tot pot canviar d’ací a la fi de la lliga regular.

El líder de primera de llargues tenia la seua jornada de descans i, malgrat això, encara manté la seua condició de primer classificat. La partida més llarga de la jornada tingué lloc al carrer de Benidorm, on la formació de Murla A, després de més de dues hores i mitja de partida, s’emportava la victòria per un 6-10. Estos tres punts per a Murla suposen continuar en tercera posició i no perdre de vista el líder, a dos punts de distància.

En segona posició continuarà una jornada més l’equip de Sella, que el passat cap de setmana s’imposava en casa en una partida prou còmoda a l’equip de l’Alfàs (10-1). Cal destacar que Sella és l’únic que ha disputat ja quatre partides.

L’altra partida de la categoria era la que enfrontava els equips de Murla B i Parcent, amb victòria a domicili per als segons (6-10). Estos tres punts per a Parcent els igualen a la classificació, precisament amb l’equip de Murla B, en quarta i cinquena posició. Tanquen la classificació els equips de Benidorm i l’Alfàs, que encara no han pogut puntuar.

Tibi, líder sòlid de Palma
Pel que fa a la màxima categoria de Palma, la partida que despertava més expectació a priori era la d’Agost, que rebien l’equip de Sella. El resultat final de 10-0 no reflecteix els bons quinzes que es van poder veure. Agost continua amb aquest triomf en segona posició, un punt baix de l’equip de Tibi A, que continua líder amb 11 punts després de guanyar a casa per 10-5 a l’equip de Calp.

Vall de Laguar perdia en casa per 5-10 davant la formació de Tibi B i continua sense poder puntuar, en esta ocasió es va quedar a només dos jocs de fer-lo. Beniodorm, que no volia despenjar-se de les posicions capdavanteres, també sumava els tres punts a casa contra Murla, amb el resultat de 10-6. Benidorm, ara amb 9 punts, és tercer.

La Vila Joiosa domina la segona de llargues amb 10 punts. De prop, amb 8, es situa Mutxamel i després es produeix un triple empat a 7 punts entre els equips de Campello, Sella i Frinestrat. Cal tindre en compte que Tormos té 5 punts però una partida menys, encara per disputar, davant Xaló, que de moment és el cuer sense puntuar encara. Per tant, es preveu una titànica lluita per les quatre primeres posicions.

Fondó de les Neus és l’equip que de moment domina amb solvència la tercera categoria de llargues, sense haver perdut cap punt després d’haver disputat tres jornades. El segueix Tibi, amb sis punts, en segona posició. Crevillent A, Crevillent B i Agost empaten a tres punts, mentre que Parcent tanca la categoria amb 0 punts.

Els tres grups de segona de palma, la categoria més nombrosa, estan comandats per Parcent, Benimagrell i Finestrat. En la tercera de palma, Tibi i Benifallim empaten a 9 punts al capdavant però l’equip de Benifallim ja té disputades quatre partides per les tres que porten els de Tibi. Esta setaman Tibi guanyava a Relleu per 10-4, mentre que Benifallim també guanyava per 10-3 a Benidoleig.