Inicio / Amateur / Raspall / Victòries visitants en la primera jornada de l’Autonòmic de raspall de trios

Victòries visitants en la primera jornada de l’Autonòmic de raspall de trios

El rest de l'equip d'Oliva raspa la pilota durant una partida al trinquet d'Alzira. Foto: FPV.

El rest de l’equip d’Oliva raspa la pilota durant una partida al trinquet d’Alzira. Foto: FPV.

Aquest cap de setmana s’han disputat les partides inaugurals del Campionat Autonòmic de Raspall-Trofeu Diputació de València. En la màxima categoria masculina va haver-hi gran igualtat en dues de les trobades. En el Cocentaina-Bicorp A, que va tenir lloc en el carrer dels primers, xocaven els locals Moriana, Dani i Guillem, amb els actuals campions i defensors del títol, Victor, Armando i Juanjo. El trio dels visitants, després d’una dura partida, va aconseguir el triomf a domicili, 25 a 40, emportant-se els tres punts.

El Xeraco A, actual subcampió, es va desplaçar al trinquet d’Alzira, on amb un ajustat 20 a 30 ava anotar dos dels tres punts en joc. La nova formació del club d’Alzira, el dia de la seua estrena en aquesta divisió, va sumar un valuós punt.

Per la seua banda, tancant la jornada el Xeraco B va rebre al seu trinquet, en matinal del diumenge, a l’Oliva A. Còmoda partida per als jugadors locals i clar triomf casolà 30 a 5.

Beniparrell lidera les dones
Mentre que el Xeraco B i el Bicorp A comparteixen el lideratge en aquesta primera jornada, Beniparrell A lidera en solitari la primera categoria femenina. La seua victòria enfront de les xiques de Bicorp en la pista de Beniparrell, 40 a 15, així li ho permeten a les actuals campiones.

Les formacions del Borbotó A i Tavernes Blanques A van haver de disputar tots els jocs possibles de la seua partida. La mateixa va finalitzar amb victòria ajustada de l’equip local, el Borbotó, que va veure com els seus rivals s’adaptaven perfectament a les condicions del carrer de pilota de la pedania de València, el qual coneixen a la perfecció.