Inicio / Amateur / Galotxa / Ple de victòries i punts per a Marquesat i Montserrat

Ple de victòries i punts per a Marquesat i Montserrat

Moro de Massalfassar juga de bot de braç durant una partida de galotxa. Foto: FPV.

Moro de Massalfassar juga de bot de braç durant una partida de galotxa. Foto: FPV.

El Campionat Corte Ingles de galotxa va viure la seua tercera jornada de competició el passat cap de setmana i, a poc a poc, els favorits comencen a marcar diferències amb la resta de participants. Cal recordar que seran quatre les formacions que disputen les semifinals en la primera categoria, amb el que un parell de partides amb mals resultats, de moment, poden no ser un excessiu problema per a alguns dels equips que partien amb la vitola de favorits, i que a dia de hui no estan responent al que s’esperava d’ells.

De moment els líders d’aquesta divisió van enfilats, i segueixen imbatuts, havent sumat tots els punts disputats. Montserrat B i Marquesat porten ja nou punts, mentre que Beniparrell, suma huit per al seu caseller, i Quart de les Valls, vigent campió, aconsegueix ja els sis.

Aquesta setmana Montserrat B, ben compost per Marc, Pepet, Odin i Pau, no va permetre sumar ni un sol joc al cinquè classificat, Les Valls, que va acusar notablement la baixa de Montesa, rest titular de l’equip. Per la seua banda, en la pista de Borbotó, Marquesat va traure tres punts d’or en la seua partida com a visitant, malgrat que els locals van estar a un sol joc de puntuar.

Meliana no va aconseguir puntuar tampoc en el seu desplaçament al carrer de Quart de les Valls, que va fer valdre el factor pista, igual que Beniparrell, qui va deixar en sis jocs al primer equip del club de Montserrat (70-30).

La sorpresa es va viure a Foios, on Roberto, Emilio, Tino i Juanma es van quedar en 40 enfront de la rejovenida formació de Massalfassar. Segon entrebanc per als actuals subcampions, que han d’encarrilar la seua trajectòria i començar a millorar les seues prestacions si volen aspirar a la lluita pel títol.

En primera juvenil és Quart de les Valls qui domina la classificació, encapçalant la taula seguit d’a prop per Les Valls i Montserrat A.

La divisió de plata compta aquesta temporada amb dos grups. En el primer figura Marquesat B al capdavant, per davant de Beniparrell C i Albuixech C, mentre que en el segon grup el liderat està compartit amb un triple empat a sis punts entre Albuixech A, Beniparrell B i Borbotó B.

El club del Marquesat té al seu tercer equip també al capdavant de la tercera categoria, completant un trio de liderats en les tres màximes categories de la competició de carrer.