Inicio / Amateur / Escoles / Generació CESPIVA

Generació CESPIVA

Els jugadors que van formar part de la segona edició del CESPIVA de raspall, amb Moro, el seu monitor. Foto: FPV.

Els jugadors que van formar part de la segona edició del CESPIVA de raspall, amb Moro, el seu monitor. Foto: FPV.

La Ciutat del a Pilota de Moncada acull este dimarts a partir de les 20 hores, la presentació de la tercera promoció d’alumnes del Centre d’Especialització de Pilota Valenciana (CESPIVA). La presentació comptarà amb la presència del Director General de l’Esport, Mateo Castellá.

En esta tercera edició del centre d’alt rendiment de pilota participaran en total 19 alumnes d’escala i corda i 17 de la modalitat de raspall, que entrenaran baix les ordres dels tècnis Álvaro, com a corrdinador, Moro i Ismael Vida ‘Fageca’.

El projecte compta amb el suport de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports. Els alumnes pertanyen a diferents escoles de Castelló, Alacant i València, i tenen entre 15 i 21 anys d’edat. Cadascun d’ells tindran entrenaments més específics, en funció de les competicions oficials o partides del trinquet que afronten en les pròximes dates.

Els participants de la segona edició del CESPIVA en la modalitat d'escala i corda. Foto: FPV.

Els participants de la segona edició del CESPIVA en la modalitat d’escala i corda. Foto: FPV.