Inicio / Amateur / Frontó / Moro i Roberto s’emporten el I Trofeu Antonio Núñez

Moro i Roberto s’emporten el I Trofeu Antonio Núñez

Jugadors, autoritats i familiars d'Antonio Núñez, després de l'entrega de trofeus al frontó Barón de Cheste. Foto: FPV.

Jugadors, autoritats i familiars d’Antonio Núñez, després de l’entrega de trofeus al frontó Barón de Cheste. Foto: FPV.

Moro i Roberto s’han proclamat este diumenge campions del I Trofeu Antonio Núñez. La competició, disputada íntegrament a Cheste, ha estat un reconeixement a la figura de l’expilotari nascut a Quart de Poblet, un dels més grans especialistes de la modalitat de frontó, a la que es va retre tribut durant estes setmanes.

A més, precisament al Barón de Cheste va brillar de manera especial i així el recorden tots els aficionats de la localitat. Sens dubte, es tancava un trofeu en el que les emocions i el record cap a la figura de Núñez, un pilotari total que va dominar totes les modalitats amb una esquerra d’or, han estat sempre molt presents.

Pel que fa a l’àmbit esportiu, no es podia tancar de forma més brillant aquest torneig, Adrian de Museros i Alejandro de Paterna jugaven la final contra Moro de Massalfassar i Roberto. La partida anava totalment equilibrada de principi a fi. De fet, es va igualar el marcador fins en deu ocasions. A la fi, i després d’una nova igualada a 40, el trofeu es resolia amb victòria de Moro i Roberto.

Moro va ser sens dubte el jugador més combatiu de la final, restant a l’aire amb les dues mans amb una gran solvència. Roberto va acompanyar d’una manera brillant a Moro, especialment amb la seua treta, jugada amb la que va obtindre quinzes directes. Dels derrotats, ambdós jugadors van ratllar a un gran nivell, de fet, van merèixer la victòria tant com els campions.

La matinal es tancava amb el lliurament de trofeus que va estar protagonitzat per Paco Fortea, Regidor de l’Ajuntament de Xest, Daniel Novejarque, Vicepresident de la Federació de Pilota i per tota la família de Núñez, que és va mostrar molt agraïda pel reconeixement.