Inicio / Amateur / Frontó / Cheste tanca el trofeu d’homenatge a Núñez

Cheste tanca el trofeu d’homenatge a Núñez

Núñez colpeja la pilota durant una partida de frontó a Moncoda. Foto: Frediesport.

Núñez colpeja la pilota durant una partida de frontó a Moncoda. Foto: Frediesport.

El frontó Barón de Cheste acull este diumenge una bonica matinal de pilota valenciana a partir de les 10.30 hores. Es disputarà la final del I Trofeu Antonio Núñez en honor a l’irrepetible pilotari de Quart de Poblet, mort en maig de 2013. La final d’aquest emotiu trofeu la disputaran les parelles de Moro de Massalfassar i Roberto de Beniparrell contra Adrián II de Museros i Alejandro de Paterna.

El torneig començava l’1 de febrer i ha vingut desenvolupant-se amb gran afluència de públic. Les parelles que han participat en ell, a més dels finalistes ja nomenats, han sigut Adrián de Quart de Poblet i Morales, Enrique de Museros i Lemay (substituït per lesió per Dani d’Alginet), Pasqual de La Pobla de Vallbona i Montesa del Puig. Un total de cinc parelles, de primer nivell, que han fet gaudir de valent al públic de Cheste.

Hi haurà autoritats locals i federatives en la final del diumenge per a presenciar una partida de gran atractiu. Com a prèvia a aquesta final es disputarà una partida entre xavals de categoria aleví de destacat nivell.

El Trofeu Antonio Núñez, de recent creació, donarà pas a l’Autonòmic de Frontó Parelles, que en la seua màxima categoria donarà començament el pròxim dia 21 de març i es desenvoluparà fins al segon cap de setmana del mes de juliol, quan es disputen totes els seus finals en el frontó cobert de Canals.