Inicio / Amateur / Raspall / Va de bo un Trofeu Diputació de raspall molt femení

Va de bo un Trofeu Diputació de raspall molt femení

Trini de Xeraco es disposa a raspar la pilota durant una partida. Foto: FPV.

Trini de Xeraco es disposa a raspar la pilota durant una partida. Foto: FPV.

Este cap de setmana comença una nova edició del Campionat Autonòmic de Raspall-Trofeu Diputació de València, en què la presència femenina torna a tenir un lloc de rellevància. Aquesta temporada seran tres les categories de competició en les quals les dones i xiques de clubs i escoles rasparan al llarg dels pròxims quatre mesos.

Alqueria d’Asnar, Beniparrell, Bicorp, Borbotó, Meliana, Moixent, Rafelbunyol i Tavernes Blanques són els qui han presentat la quasi vintena d’equips participants. I en la primera jornada ja comptem amb dues atractives partides, en les quals s’enfrontaran les campiones del Beniparrell amb la sorpresa del passat torneig de parelles, Bicorp; i la partida entre els primers equips del club de Borbotó i de Tavernes Blanques.

En la competició masculina també hi haurà aquesta setmana partides de gran interès. Bicorp, campió del 2014 que manté a Victor i Borja com a referents, es desplaçarà a Cocentaina, club en el qual militen Dani i Guillem de Villanueva de Castellón. Els subcampions Lluiset, Juan i Trini, del Xeraco A, debutaran al trinquet d’Alzira contra l’equip local, nou equip de la màxima categoria, i que compta amb Raul de Beniganim, Gabri de la Pobla del Duc i Domingo de Llutxent.

Tancarà la jornada la partida a Xeraco entre el segon equip del club local, al que tornen els germans Chaveli, i la jove formació d’Oliva, en la qual Escoto, Murillo, Mata i Morant poden donar la sorpresa a qualsevol rival d’aquesta renyida primera categoria.