Inicio / Amateur / Escoles / Els prebenjamins es troben a Quatretonda

Els prebenjamins es troben a Quatretonda

L'ex pilotari Batiste posa amb els seus alumnes de l'escola de Quatretonda. Foto: FPV.

L’ex pilotari Batiste posa amb els seus alumnes de l’escola de Quatretonda. Foto: FPV.

Diumenge que ve 8 de març, el CPV Quatretonda i l’escola de Quatretonda organitzaran una nova jornada per als més menuts i menudes, els i les prebenjamins, amb moltes escoles que debuten en estes jornades de promoció. Hi haurà participació de Moixent, Bicorp, Gavarda, Genovés, Oliva-Santa Anna, Quatretonda i possiblement Piles. A partir de les 10:45 hores, començaran les activitats dels prebenjamins.

A la Marina Alta, el passat cap de setmana també es va fer una xicoteta jornada amb la participació de les escoles d’Orba, Beniarbeig, Xàbia, Ondara i Vall de Laguar. El cap de setmana passat s’ha suspès la jornada que s’anava a realitzar per obres a Beniarbeig. La pròxima jornada en la Marina Alta serà el dissabte 14 de març, al trinquet d’Orba.

A Benidorm, també continuen les jornades de ‘multideporte’, amb més de 100 xiquets i xiquetes que juguen a diversos esports. A València i Castelló, es disputaren les pròximes jornades a Náquera i Vila-real, durant el mes d’abril. Estes activitats estan estenent-se a poc a poc per totes les comarques i tenen una gran acollida per les escoles municipals d’iniciació.