Inicio / Amateur / Galotxa / Els més menuts també juguen el Trofeu El Corte Inglés

Els més menuts també juguen el Trofeu El Corte Inglés

Un jove jugador d'Albuixech resta una pilota durant una partida. Foto: FPV.

Un jove jugador d’Albuixech resta una pilota durant una partida. Foto: FPV.

Borbotó, Meliana, Lliria i Riba-roja lideren els seus respectius grups de la categoria cadet del Campionat Autonòmic de Galotxa-Trofeu El Corte Inglés, després de la disputa de la primera jornada d’aquesta competició, que es perllongarà fins a finals de juny quan, una temporada més, es decidiran els títols al carrer de pilota de Vinalesa.

Respecte a la categoria infantil són Massalfassar, Alginet i el primer equip del club d’El Puig els qui ocupen la primera posició en els seus tres grups de competició. Tot i que Alginet empata en la seua privilegiada plaça amb El Puig B i la Pobla de Vallbona B.

Massalfassar i El Puig A repeteixen com a líders en els grups del campionat per a alevins, completant Albuixech la terna de primers classificats en aquesta categoria. I en benjamins qui repeteix en primera posició és l’escola d’Albuixech, a la qual acompanyen al capdavant de la taula en aquesta ocasió les formacions de Moixent i Almussafes.