Inicio / Amateur / Galotxa / El lideratge passa per Montserrat i Borbotó

El lideratge passa per Montserrat i Borbotó

Pepet juga de carxot durant una partida al carrer de Quart de les Valls. Foto: FPV.

Pepet juga de carxot durant una partida al carrer de Quart de les Valls. Foto: FPV.

Amb l’arribada de la tercera jornada de l’Autonòmic de Galotxa aquest cap de setmana, segueixen les espases en alt per escalar posicions en la màxima categoria del trofeu. El líder de la classificació, Monserrat B, rebrà en la seua pista al quart que, de moment, també conta les seues partides per victòries, la Mancomunitat de les Valls. Els primers tenen a favor el factor pista, i el fet que Montesa, “bot” titular de les Valls, siga dubte fins a última hora per un esquinç de turmell, produït en l’anterior trobada.

Borbotó serà on l’equip local mesure les possibilitats del Marquesat, que figura en la segona posició, però empatat a punts amb el líder. Depenent d’aquestes partides, bé Montserrat o bé Marquesat podrien situar-se en solitari al capdavant de la classificació, mentres que Les Valls hauria de donar la sorpresa a domicili i esperar una carambola en l’altra trobada.

El campió de la temporada anterior, Quart de les Valls, després de començar la competició amb una sorprenent derrota, es va redimir en part la setmana passada, en guanyar al subcampió Foios. En aquests moments ocupa la cinquena posició, i afronta aquesta tercera jornada amb una trobada favorable, en el seu propi carrer i enfront del Meliana, penúltim classificat.

Beniparrell, que pot haver format el que seria la revelació de la temporada, si tot els ix bé, ha aconseguit també vèncer en les seues dues trobades, i aquesta setmana rebrà la visita de Montserrat A. Aquesta última formació ha de començar a carburar doncs l’únic punt sumat fins ara no és el bagatge esperat pels seus seguidors. Tancarà la jornada la visita de Massalfassar a Foios. Aquesta partda haurà de servir per a un d’aquests dos equips com a començament d’una remuntada, si tenen intenció d’abastir la fase final del torneig.

Ja en la categoria de trinquet, Borriol lidera la primera categoria, seguit de prop per La Pobla de Vallbona B i Algimia. Els líders, que debuten en aquesta divisió, rebran al Algimia, en un xoc inèdit en primera, doncs els de el Camp de Morvedre també participen per primera vegada en la màxima categoria d’aquesta competició en trinquet.

El derbi entre la Pobla de Vallbona A i B marcarà així mateix aquesta jornada, que serà completada amb la partida entre Lliria, a la cua i acusant la baixa del seu mitger Borja, i Riba-roja A.