Inicio / Amateur / Escoles / Els Jocs Esportius d’escala i corda comencen a Tavernes, Xilxes i La Pobla

Els Jocs Esportius d’escala i corda comencen a Tavernes, Xilxes i La Pobla

En jove pilotari de Beniparrell colpeja la pilota durant una partida d'escala i corda. Foto: FPV.

En jove pilotari de Beniparrell colpeja la pilota durant una partida d’escala i corda. Foto: FPV.

Este divendres comença la competició d’escala i corda dels XXXIII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. Les primeres partides corresponen a la competició de Castelló i València. Les localitats escollides són Tavernes de la Valldigna, Xilxes i La Pobla de Vallbona, amb els enfrontaments de la categoria cadet.

Esta temporada participen 37 escoles. Alfara de la Baronia, Algimia Alfara, Alginet, Almassora, Almussafes, Beniarbeig, Benidorm, Beniparrell, Benissa, Borbotó, Dènia, El Campello, El Puig, Gata de Gorgos, Llíria, Massalfassar, Massamagrell, Meliana, Murla, Mutxamel, Orba, Oliva, Onda, Ondara, Quart de Poblet, Petrer, Piles, Pobla de Vallbona, Riba-roja Sueca, Tibi, Torrent, Valldigna, Vila-real, Vinalesa, Xàbia i Xilxes. En total, hi haurà 107 equips.

La competició a Alacant, començarà el 13 de març. Per províncies, participen 55 equips a València, 38 a Alacant i 14 a Castelló. Esta temporada s’incorporen a participar en la modalitat d’escala i corda les escoles de Beniarbeig, Benissa, El Campello, El Puig, Meliana, Mutxamel, Oliva, Piles, Riba-roja, Torrent i Vinalesa. Altra de les novetats serà la competició en categoria juvenil.

Durant els mesos de març i abril es disputarà esta competició que esta temporada tindrà 28 equips més que la temporada anterior.