Inicio / Professional / Escala i corda professional / Pere Roc II, Dani i Monrabal aconsegueixen el bitllet per a la final del Circuit Professional

Pere Roc II, Dani i Monrabal aconsegueixen el bitllet per a la final del Circuit Professional

Dani juga una pilota durant la semifinal absoluta al trinquet de Massamagrell. Foto: Val Net.

Dani juga una pilota durant la semifinal absoluta al trinquet de Massamagrell. Foto: Val Net.

Quasi a fosques ha acabat la partida al trinquet del Tio Pena de Massamagrell. Els trios de Pere Roc II (Benidorm) i Santi II (Alcàsser) han lluitat a més no poder per a accedir a la final del Circuit Professional. Els de Benidorm ho tenien més a prop ja que venien de guanyar la primera partida de semifinals a Pedreguer, però els de Santi II no s’han rendit i han donat la talla per tal de forçar una tercera partida de desempat que s’haguera jugat el proper dissabte a Pelayo. Però el desenllaç d’esta vesprada a Massamagrell ha dissipat qualsevol possibilitat de veure de nou l’enfrontament dels trios a la Catedral. El 60-55 al marcador, favorable a Pere Roc II, Dani i Monrabal, els ha valgut per a accedir a la gran final.

La vesprada prometia i no ha decebut a ningú. Des del primer tanto s’ha escoltat com molts dien ‘esta partida va a donar per a molt’, i no s’han equivocat. Ha donat per a tant que un poc més i tenen que il·luminar als pilotaris amb els telèfons per tal de que pogueren veure com la vaqueta dibuixava la seua trajectòria. Una partida que ha començat sent clarament dauera, amb el primer tanto per als d’Alcàsser, i a partir d’ahí s’han anat sumant de forma alterna. Els sis pilotaris han sigut molt decisius i la seua aportació en cada moment ha sigut de gran importància.

En igualar els rojos el marcador a 25 han aconseguit trencar el joc i fer un des del rest. A partir d’eixe moment, l’equip baix les directrius del gran mitger de Benavites, Dani, ha anat ampliant la distància al marcador, aconseguint posar-se fins a tres jocs per davant (45-30). Amb grans intercanvis de pilota s’han fet quinzes que eren fortament ovacionats pel nombrós públic que abarrotava l’escala, tant els que han caigut per als rojos, com els que ho han fet per als blaus. El desgast d’una partida tan intensa, que ha durat quasi dos hores i mitja, s’ha notat als jugadors, que havien d’apurar i pensar més cada jugada per tal de que la tècnica poguera sobrepassar a la força i aguantar el que estava per vindre.

En això ha sigut clau l’actuació de Dani per al seu equip. ‘Dani és un catedràtic i encara no ha entregat cap pilota al mig’, assegurava un dels aficionats que estava disfrutant de la partida. A l’altra banda de la corda tenia a un mitger que no ha rebut menys elogis. Javi ha sigut clau, sobre tot, al tram final de la partida, quan molts començaven a creure que anaven a tindre una cita assegurada a Pelayo, un cara o creu per tal de designar a un dels trios com a finalista.

Amb el públic en peu s’ha aplegat a la igualada a 55. Tot per decidir, i cada vegada menys llum. Seria complicat destacar a un únic pilotari d’una magnífica partida a la que tots han aportat el seu granet d’arena per portar endavant al seu equip. Pere Roc II i Monrabal han estat esplèndids i amb l’ajuda de l’experiència de Dani han delectat als presents. Per l’altra banda, Santi II i Héctor II, el de Massamagrell més al tram final de la partida, han estat molt encertats i junt a Javi han aconseguit fer tremolar les travesses que posaven com a favorits als adversaris. Finalment Pere Roc II, Dani i Monrabal han aconseguit el seu bitllet per a l’esperada final del Circuit, això sí, el preu per tal d’aconseguir-lo no ha sigut gens barat.

Guadassuar pot tancar el cartell de la final
Este dimecres, al Nou Trinquet de Guadassuar, es podria esclarir la incògnita de quin serà l’altre equip finalista. Opten a eixa plaça dues parelles, la de Puchol II i Santi, i la de Genovés II i Jesús. Ja tenen mig peu dins els primers, representants de Vinalesa, que aconseguiren la victòria a Bellreguard el passat diumenge. Però ja es sap això de que fins que no s’aplega a 60 no hi ha res decidit. Així que s’espera una nova vesprada emocionat de molta pilota valenciana.