Inicio / Professional / Escala i corda professional / El primer finalista podria eixir de Massamagrell

El primer finalista podria eixir de Massamagrell

Monrabal talla una pilota arrimat a la muralla prop de la corda durant una partida del Circuit Professional a Vila-real. Foto: Val Net.

Monrabal talla una pilota arrimat a la muralla prop de la corda durant una partida del Circuit Professional a Vila-real. Foto: Val Net.

Pere Roc II, Dani i Monrabal (Benidorm) disputen este dimarts (16.45 hores) davant Santi II, Javi i Héctor II (Alcàsser) el segon assalt de la primera semifinal del Circuit Professional. En la primera entrega de la sèrie, Pere Roc II es va imposar 60-45 després de remuntar un 45-25 en contra. El duel es va disputar el passat dissabte al trinquet de Pedreguer.

Quines lliçons van extreure un i altre equip d’aquella partida? El trio de Benidorm va entrar al trinquet fred, sense empenta, i fou atropellat pel rendiment perfecte de Santi II i Javi. D’eixe mal inici fou producte el 45-25. Per tant, Pere Roc II, Dani i Monrabal saben que han d’eixir al cent per cent des del primer quinze.

El trio d’Alcàsser, per la seua banda, es va deixar remuntar fins a perdre per una manca de forces en la segona part de la trobada. Santi II i els seus, per tant, saben que han de dosificar-se millor i, també, perdre la por a guanyar. A esta alçada del Circuit Professional, la pressió també és un element decisiu.

Si Santi II aconsegueix la victòria, l’eliminatòria viatjaria el proper dissabte fins a Pelayo. Però si Pere Roc II guanya de nou, el bitllet cap a la gran final serà seu.