Inicio / Professional / Escala i corda professional / Pere Roc II remunta i pega primer

Pere Roc II remunta i pega primer

Pere Roc II juga una pilota de bot de braç durant una partida. Foto: Frediesport.

Pere Roc II juga una pilota de bot de brç durant una partida. Foto: Frediesport.

L’estrena de les semifinals absolutes del Circuit Professional s’ha resolt a favor de Pere Roc II, Dani i Monrabal (Benidorm), que han superat per un ajustat 60-45 a Santi II, Javi i Héctor II (Alcàsser) en la partida disputada este dissabte a Pedreguer.

L’equip de Benidorm s’ho ha vist mal quan, després d’un començament fluix, o millor dit, d’un recital dels d’Alcàsser, s’ha trobat amb quatre jocs de desavantatge en l’electrònic (45-25) en el moment clau de la trobada.

Aleshores ha arribat la reacció, motivada al 50 per cent per la davallada en les prestacions de Santi II i Javi, perfectes fins a eixe moment, i també per la millora de les seues pròpies. Pere Roc II ha anat guanyant jocs, creient en el miracle, fins que el mateix s’ha produït. Pel que s’ha vist a Pedreguer, hi ha molta tela que tallar encara en esta eliminatòria, que viurà el segon capítol el dimarts a Massamagrell.

Les semifinals del Circuit Professional continuen este diumenge (16.45 hores) al trinquet de Bellreguard, on es disputa la primera partida de la sèrie entre Vinalesa (Puchol II i Santi) i Murla (Genovés II i Jesús). El segon assalt d’este duel de parelles tindrà lloc el proper dimecres al trinquet de Guadassuar. La data per als possibles desempats és el dissabte 7 de març, a Pelayo.