Inicio / Amateur / Escala i corda / La Lliga 2 ofereix un espectacle digne dels professionals

La Lliga 2 ofereix un espectacle digne dels professionals

Zarzo es disposa a colpejar de bot de braç durant una partida de la Lliga 2 Caixa Popular al trinquet Pelayo. Foto: Val Net.

Zarzo es disposa a colpejar de bot de braç durant una partida de la Lliga 2 Caixa Popular al trinquet Pelayo. Foto: Val Net.

La Lliga 2 Caixa Popular va oferir este dilluns a Guadassuar la que ha estat sense dubte la millor partida fins ara. Marc i Zarzo s’imposaven per la mínima (60-55) davant Francés i Conilet després d’un intercanvi de pilotades digne dels professionals del màxim nivell. El públic present al Nou Trinquet se’n va anar saciat de pilota amb una partida que evidencia el grandíssim nivell que tenen els jugadors cridats a ser el recanvi de les màximes figures actuals.

Cada jugador en la seua parcel·la va oferir tot el que s’esperava d’ell. A Francés ja se l’ha vist mesclat amb els pilotaris més consolidats de hui en dia. Però el de Petrer fou un més en una vesprada espectacular. El seu company, Conillet, també va exprimir les seues qualitats, mescla de tècnica i potència.

A l’altre costat de la corda, Marc de Montserrat desplegà el seu poder, tant a l’aire com en els rebots, tot adobat amb la seua característica més particular, la valentia. El seu company Zarzo va donar un recital de carícies a la vaqueta, i també de colps forts i ben dirigits a la careta i l’escala.

Amb el resultat registrat, el Grup A ja té dos equips classificats per a la següent fase, precisament els que encapçalen Marc i Francés. La tercera plaça, que també dóna bitllet per al següent tram, se la disputaran Ferrer i Herrera, i Giner, Sala i Jordi, que s’enfronten este diumenge a Xàbia. El guanyador continuarà endavant.

En el Grup B Pablo II i Pepet també ho tenen fet, mentre que la resta d’equips lluitarà per les altres dues places. Boni i Colau II estaran dins si guanyen este dimecres (18.30 hores) a Vila-real davant Javi II i Víctor II. L’equip de l’escaleter de Massamagrell s’enfrontarà també a Carlos, Guillermo i Josep en l’últim duel d’esta fase, el proper dilluns a Guadassuar, en altra partida que serà decisiva.