Inicio / Professional / Raspall professional / El trinquet de Xeraco reobri amb la gestió d’A Mà Pilota

El trinquet de Xeraco reobri amb la gestió d’A Mà Pilota

Josep es quadra per a colpejar una pilota durant una partida a Xeraco. Foto: Frediesport.

Josep es quadra per a colpejar una pilota durant una partida a Xeraco. Foto: Frediesport.

El trinquet municipal de Xeraco acollirà a partir del pròxim diumenge partides de primer nivell gràcies a l’acord entre l’Ajuntament i A Mà Pilota. Un poble amb tanta tradició com és Xeraco i amb unes magnífiques instal·lacions per a aquest esport no podia estar fora del circuit professional, afirma l’entitat gestora en un comunicat fet públic este dimarts. Amb aquesta premissa comença una nova etapa per al trinquet de la localitat de la Safor, que entra en la roda de partides junt a la resta de canxes de l’especialitat.

Fins fa algunes setmanes el club de pilota de Xeraco era l’encarregat de gestionar les seues partides del diumenge. El club, amb una gran trajectòria i diferents àmbits d’actuació, des de l’escola fins als aficionats, va decidir renunciar a l’organització d’aquestes partides, s’afirma en el comunitat. Així s’iniciaren les converses entre A Mà Pilota i l’Ajuntament de Xeraco per tal d’oferir una programació de primer nivell.

Les converses iniciades fa algunes setmanes es van tancar amb l’acord entre les parts: A Mà Pilota serà qui gestionarà les partides de primer nivell que s’organitzen al seu trinquet i, a més, col·laborarà amb les tasques del club donant suport als jugadors locals més destacats i als membres del club.

El pròxim diumenge s’inicia aquesta etapa amb dos grans partides. A les 10:30 del matí serà torn dels joves, amb Badenes i Ibiza, tots dos de Xeraco, contra a Vercher de Piles i Arabí de Gata de Gorgos. La segona partida anuncia a jugadors rellevants: Ricard i Canari front a Moncho i Josep.