Inicio / Amateur / Escala i corda / Onda vibrarà amb les finals de l’Autonòmic d’escala i corda

Onda vibrarà amb les finals de l’Autonòmic d’escala i corda

Kevin de Borriol, escaleter de l'equip de Vila-real, es prepara per a colpejar de bot de braç durant una partida. Foto: FPV.

Kevin de Borriol, escaleter de l’equip de Vila-real, es prepara per a colpejar de bot de braç durant una partida. Foto: FPV.

El trinquet municipal d’Onda vibrarà este cap de setmana amb les finals del XVII Campionat Autonòmic d’Escala i Corda. Seran quatre partides les que es disputen al llarg del cap de setmana en el recinte castellonenc. Dissabte de matí es veuran les cares les formacions del Xilxes i Riba-roja, que es jugaran el títol de tercera A. Ja a les 16.00 hores arribarà el primer plat fort, la final de plata entre Lliria i Algimia, dos grans equips que s’han consolidat com a formacions de primera per a la pròxima edició.

A continuació Quart de les Valls i Vila-real formaran en la final de primera. Javi, Guillermo, Jorge i Paco, integrants de l’equip de Quart, tindran a Kevin, Nacho i Josep com a rivals. Ambdues formacions han aconseguit aplegar a la final després de derrotar a Marquesat i Petrer en semifinals, respectivament.

Component per component, ningú destaca sobre la resta, de manera que és difícil atorgar a un d’aquests dos equips la vitola de favorit. En el cas dels de Les Valls arriben a la seua tercera final de la temporada 2014-15, després de vèncer en el Trofeu Corte Ingles, i proclamar-se subcampions del Interpobles de galotxa.

Ja el diumenge, a les 16.00 hores, tancarà aquestes finals la corresponent a tercera B, entre Torrent i Calp. Aquesta competició té en les seues finals representació de tot tipus, clubs de les tres províncies, veterans, joves, pegada, tècnica, de tot hi haurà en aquesta festa de la modalitat que se celebrarà el cap de setmana en el trinquet d’Onda.