Inicio / Amateur / Llargues i palma / Sella s’estrena amb una gran victòria a domicili

Sella s’estrena amb una gran victòria a domicili

Jesús de Sella colpeja una pilota de bot de braç durant una partida de la Lliga a llargues. Foto: FPV.

Jesús de Sella colpeja una pilota de bot de braç durant una partida de la Lliga a llargues. Foto: FPV.

El passat cap de setmana començava la XXXI edició de la Lliga de Llargues i la XXIII Lliga de Palma. Els resultats produïts durant esta primera jornada posen al capdavant de la classificació a l’equip de Sella, que va aconseguir la victòria a domicili per un contundent 0-10 en la seua visita a Parcent. Benimagrell i Murla A també van aconseguir còmodes resultats, això sí, a casa, davant L’Alfàs (10-2) i Murla B (10-3)

Pel que fa a la segona categoria de llargues, també és Sella l’equip que va aconseguir la victòria més ampla de la seua categoria, després de derrotar en casa l’equip de Murla per 10 a 0. Tormos guanyava a casa, aixó sí, perdent un punt davant La Vila després d’acabar 10 a 7. Campello resolia a casa sense massa problemes el seu enfrontament contra Xaló per 10 a 3, mentre que en la partida que resta d’esta categoria també es produïa un repartiment de punts després de que Finestrat guanyara a Mutxamel per la mínima (10-9).

En la categoria de bronze de llargues es produïa la primera suspensió de la temporada, en el derbi entre els dos equips de Crevillent. Quan l’equip A guanyava per 6-4, hagueren de parar la partida per falta de llum. Fondó guanyava a casa 10 a 6 als de Tibi, mentre que Parcent queia a casa per 6 a 10 davant Agost, que comença pegant fort guanyant a domicili.

Ja en el que pertoca a la Lliga de Palma, Murla és l’equip que encapçala la classificació després de guanyar a casa 10-5 a l’equip de Laguar. Per tant, comença bé la lliga un dels equips a tindre en compte, ja que és l’actual subcampió de la categoria. En els tres altres enfrontaments de la categoria es va propiciar el repartiment de punts, amb els següents resultats: Sella 8 – Tibi B 10, Calp 9 – Benidorm 10 i Tibi A 10 – Agost 9. Molt interessant és presenta enguany esta categoria pel que s’ha pogut observar ja en la primera jornada.

La segona categoria de Palma és la més nombrosa, dividida en tres grups i amb un total de 20 formacions. En el Grup A, Xàbia guanyava a domicili davant l’equip de Xaló i es posa en primera posició, seguit de Sella C que també guanyava a domicili, en este cas per 5 a 10 a l’equip de Benimantell. Laguar i Parcent es repartien els punts després d’acabar 10 per 7 per als primers.

Al Grup B d’aquesta mateixa categoria, Cocentaina, nova incorporació d’enguany, és col·loca líder gràcies al 10 a 2 aconseguit a casa davant La Murada. Benidorm guanyava també fácil (10-3) a Sant Vicent, mentre que Sella B i Benimagrell es repartien els punts després de guanyar els segons per 9 a 10.

Ja al grup C d’aquesta segona categoria de palma, Llíber guanyava a casa davant Benidoleig per 10-1, fet que els fa líders de grup; Sant Vicent queia a casa per 2-10 davant Finestrat i Poble Nou també queia a casa davant Calp per 5-10.

La categoria que tanca esta lliga de palma, la tercera, disputava dues partides. En la primera d’elles, La Nucia es desfeia de Xixona per un clar 10-1 mentre que a Relleu, l’equip local, queia davant Benifallim per 5-10.