Inicio / Professional / Escala i corda professional / Decidides les seus de les semifinals absolutes

Decidides les seus de les semifinals absolutes

Jesús, Puchol II, Dani i Santi II posen a la porta de Val Net després del sorteig de seus de les semifinals absolutes del Circuit Professional. Foto: Val Net.

Jesús, Puchol II, Dani i Santi II posen a la porta de Val Net després del sorteig de seus de les semifinals absolutes del Circuit Professional. Foto: Val Net.

Ja hi ha dates i seus per a les semifinals absolutes del Circuit Professional després del sorteig que s’ha celebrat este dimecres a la seu de Val Net. L’eliminatòria entre els dos trios supervivents, els de Benidorm (Pere Roc II, Dani i Monrabal) i Alcàsser (Santi II, Javi i Héctor II), començarà el 28 de febrer al trinquet de Pedreguer, continuarà el dia 3 a Massamagrell, i es resoldria, com l’altra, el dia 7 a Pelayo. Això sempre que s’arribe al desempat.

Quant a l’eliminatòria entre Murla (Genovés II i Jesús) i Vinalesa (Puchol II i Santi), la primera partida es disputarà el dia 1 a Bellreguard, seguirà el dia 4 a Guadassuar, i també es desempataria a Pelayo de donar-se el cas. Els cinc trinquets designats per l’organització del Circuit Professional són els habituals dels últims anys per a este tipus de cites, i resulten canxes de sobres conegudes per tots els pilotaris implicats.

Final de ronda, un avanç
La final de la quarta ronda del Circuit Professional, programada per a este diumenge (11.30 hores) al trinquet de Pedreguer, ja no canviarà res en la classificació general, però es presenta com un duel atractiu que pot donar la temperatura d’una de les semifinals absolutes. Es creuen Genovés II i Jesús contra Puchol II i Santi en un duel en què cap dels dos equips voldrà perdre per a arribar amb la moral a tope a la cita de l’u de març.