Inicio / Amateur / Galotxa / Tret d’eixida per al Trofeu El Corte Inglés

Tret d’eixida per al Trofeu El Corte Inglés

Quart de les Valls, campió de primera categoria del Trofeu El Corte Inglés 2014. Foto: FPV.

Quart de les Valls, campió de primera categoria del Trofeu El Corte Inglés 2014. Foto: FPV.

El Campionat Autonòmic de Galotxa, conegut habitualment com el Trofeu El Corte Inglés, principal valedor del mateix, viurà el seu primer acte, la presentació oficial, este dimarts de vesprada vesprada a partir de les 20 hores, en l’edifici del Carrer Colom.

Són quasi 200 els equips inscrits en l’edició de la present temporada, amb el que segueix sent el campionat amb major participació de tots el que organitzats de manera oficial per la Federació de Pilota Valenciana. En esta vetlada destacarà la presència dels prop de 40 clubs, així com amb les autoritats pertinents, Mateo Castellá, director general de l’esport, el president de la Federació de Pilota Valenciana, Jose Daniel Sanjuan, juntament amb la representació de l’entitat que acollirà l’esdeveniment, El Corte Inglés.

El proper cap de setmana ja començarà la competició, entrant en joc tots els equips sèniors i juvenils, mentre que les categories escolars iniciaran les seues partides el 28 de febrer.

La principal novetat radica en el nombre de formacions situades en la primera divisió, deu equips que jugaran tots contra tots, i que lluitaran per aconseguir la gran final, que tindrà lloc en la pista de Faura, a mitjans juliol. Torrent i Vinalesa acolliran les finals de trinquet i escolars, respectivament. L’actual campió és Quart de les Valls, que va col·locar a dos dels seus equips en les semifinals de la passada temporada.