Inicio / Professional / Escala i corda professional / Puchol II esborra les especulacions

Puchol II esborra les especulacions

Puchol II colpeja de bot de braç darrere de Santi durant la partida del Circuit Professional a Alcàsser. Foto: Val Net.

Puchol II colpeja de bot de braç darrere de Santi durant la partida del Circuit Professional a Alcàsser. Foto: Val Net.

Hi havia tot un seguit d’hipòtesis i especulacions respecte de qui podia accedir a les semifinals absolutes del Circuit Professional. Els dubtes podien arribar si León, Pere i Carlos (Pedreguer-Masymas) superaven este diumenge a Puchol II i Santi (Vinalesa) al trinquet d’Alcàsser. Però la parella capitanejada per Puchol II ha fet que s’esfumaren tots els càlculs amb una victòria contundent (60-25) que deixa sentenciat el quartet de semifinalistes absoluts.

A més del propi equip de Vinalesa, lluitaran per arribar a la gran final Pere Roc II, Dani i Monrabal (Benidorm), Genovés II i Jesús (Murla), i Santi II, Javi i Héctor II (Alcàsser).

I no sols estan decidits els equips que disputaran les semifinals, sinó que també han quedat definits els encreuaments al marge del que passe en la final de la quarta ronda ja que, siga quin siga el marcador, no variarà l’ordre en la taula. Pere Roc II jugarà contra Santi II, mentre que Puchol II i Genovés II formaran l’altra eliminatòria. El que sí que se sortejaran seran els trinquets que acolliran les semifinals.

Pur espectacle a Bellreguard
L’altra partida d’este diumenge ha enfrontat a Genovés II i Jesús contra Pere Roc II, Dani i Monrabal a Bellreguard. I malgrat que els dos equips estaven classificats per a les semifinals absolutes, els cinc pilotaris han oferit un espectacle magnífic, tal volta, la millor partida del Circuit Professional actual. Durant dues hores, Benidorm i Murla han fet gaudir al públic amb un joc d’alt voltatge i una partida de les que crea afició i alcen comentaris durant setmanes.

Pere Roc II ha arribat al tram final de la trobada amb alguns jocs d’avantatge i pareixia tenir la situació controlada. Però en una explosió d’orgull i ànsia per la victòria, la parella ha aconseguit igualar i emportar-se el triomf per la mínima (60-55).

La final de la quarta ronda, el proper diumenge a Pedreguer, enfrontarà a Genovés II i Jesús contra Puchol II i Santi, un avançament del que serà una de les semifinals absolutes.