Inicio / Amateur / Galotxa / L’Ovocity Marquesat es proclama campió de la Copa Generalitat

L’Ovocity Marquesat es proclama campió de la Copa Generalitat

Entrega dels trofeus a Marquesat i Quart de Poblet, campions i subcampions de la Copa Generalitat respectivament. Foto: FPV.

Entrega dels trofeus a Marquesat i Quart de Poblet, campions i subcampions de la Copa Generalitat respectivament. Foto: FPV.

L’Ovocity Marquesat ha escrit amb lletres d’or al llibre de la història del seu club una data: 15 de febrer de 2015. El dia de hui ja ha passat a formar part de les cites importants al aconseguir per a les seues vitrines la Copa Generalitat en fer-se amb la victòria davant l’equip de Quart de Poblet, campió de la passada edició, per 70-45.

El carrer artificial de Borbotó ha viscut una intensa jornada de pilota valenciana com a escenari de les finals de la Copa Generalitat. La segona partida disputada ha sigut la corresponent a la categoria sènior. Amb un genial ambient gràcies als nombrosos aficionats que han volgut acompanyar als seus respectius equips, ha començat una partida marcada per les absències a l’equip de Quart. El seu habitual boter, Roberto, no ha pogut jugar a causa d’un fort procés febril, perdent-se d’esta manera l’oportunitat de guanyar l’únic trofeu que li faltava en la modalitat de galotxa. Naharros, que podria haver entrat a les files de l’equip que fins a hui ostentava el títol, i que ja va jugar en la partida de tornada de semifinals, tampoc ha pogut aportar el seu granet d’arena perquè estava lesionat.

Tot i això, les dos formacions han eixit a donar el màxim del seu potencial per tractar d’aconseguir tan preat trofeu. Han començat sumant el primer joc al marcador els integrants de l’equip de Quart de Poblet, format per Pepet, Adrian i Xavi. A la contra han jugat Àngel, Gerardo, Sopetes II i Benja a la ferida. Poc a poc han anat pujant els tantos, tant rojos com blaus. Els de Quart han sumat la majoria de les voltes des del bot, designant la part del rest com el seu punt dèbil. Eren conscients de que si no aconseguien trencar eixa dinàmica, i tenint a Marquesat per davant, la partida anava a convertir-se en un tràmit per als de l’Ovocity.

Adrian, Pepet i Xavi han aconseguit posar-se per davant en fer 30 per 25, però prompte han obtingut una contundent resposta. Els de la Ribera Alta han sumat, ni més ni menys, cinc jocs consecutius, que els han catapultat cap a una victòria que estava cada vegada més al seu abast (30-50). L’equip de Quart ha pogut sumar tres tantos més, fent que els allí presents rendiren una forta ovació als pilotaris, que han lluitat fins a l’últim quinze de manera molt meritòria. Un marcador final de 70 per 45 ha donat la victòria i la Copa de Campions a l’Ovocity Marquesat, que torna a alçar-se al més alt de la modalitat de galotxa per tercera vegada en la història d’esta prestigiosa competició.

Massalfassar regna en la categoria juvenil
Prèviament a la final entre Quart de Poblet i Marquesat, s’ha disputat la final juvenil que ha enfrontat als equips d’Alginet i Massalfassar. Carlos II, Rafa, Álvaro i Carlos han aconseguit una contundent victòria per 50 a 10 que ha significat per a ells poder emportar-se per al club el gran trofeu pel que tant s’ha de lluitar durant l’any. Els de l’Horta Nord han protagonitzat una partida digna de les primeses espases de primera categoria de la galotxa. Alginet, en canvi, no ha pogut demostrar el bon joc que tenen degut a les lesions dels integrants del seu equip. El que està clar és que amb la il·lusió que tenen, el sacrifici i la constància de tots estos joves, el futur està garantit.