Inicio / Professional / Escala i corda professional / L’últim tren per a León, Pere i Carlos

L’últim tren per a León, Pere i Carlos

León i Pere trien pilotes durant una partida del Circuit Professional a Alcàsser. Foto: Val Net.

León i Pere trien pilotes durant una partida del Circuit Professional a Alcàsser. Foto: Val Net.

El Circuit Professional d’escala i corda afronta este diumenge les semifinals de la quarta ronda. La partida més transcendent a efectes de la classificació general serà la que disputaran al trinquet d’Alcàsser, a partir de les 11.30 hores, Puchol ÏI i Santi (Vinalesa) contra León, Pere i Carlos (Pedreguer-Masymas). El trio intentarà agafar l’últim tren per a les semifinals absolutes. L’única opció per a León i els seus és guanyar. Si és Puchol II qui s’emporta el triomf, el quartet de semifinalistes absoluts quedarà definit.

León necessita sumar com a mínim sis punts en el que resta de quarta ronda. Si ho aconsegueix, continuarà lluitant pel títol i deixaria fora, en funció de com acabe la ronda, a l’equip de Puchol II, o al de Santi II, Javi i Tomàs II (Alcàsser). Les combinacions són múltiples però tot depèn, de moment, del resultat del duel d’este diumenge al migdia.

El fet que la trobada es jugue a un trinquet poc habitual no fa sinó afegir encara més incertesa al desenllaç. Per a Puchol II i Santi serà la primera partida en l’actual Circuit Professional a Alcàsser, mentre que León, Pere i Carlos ja van disputar un duel a este recinte ràpid, menut i jugador, la que van perdre contra el propi Santi II en la tercera ronda per un clar 60-20.

L’altra partida de la doble jornada es disputarà de vesprada, a les 16.30 hores, al trinquet de Bellreguard, on estan citats el líder, Pere Roc II, Dani i Monrabal (Benidorm), i el segon classificat, Genovés II i Jesús (Murla). Tot i que ambdós equips estan matemàticament en les semifinals absolutes, el duel es presenta com un test de primer ordre per a dos conjunts que han mostrat maneres per a aspirar a tot en la competició.

Especialment brillant ha estat la trajectòria del trio, que ha disputat 10 partides amb un balanç de 9 victòries i una derrota. Huit d’eixes victòries les va aconseguir d’inici i de manera ininterrompuda.

El vencedors de les cites d’Alcàsser i Bellreguard es guanyaran el dret a disputar la final de la quarta i última ronda de la primera fase, programada per al diumenge 22 de febrer al trinquet de Pedreguer. Després, al Circuit Professional li quedaran per davant les semifinals absolutes i la gran final, en les primeres setmanes del mes de març.