Inicio / Amateur / Escala i corda / Pelayo estrena la Lliga 2 i la Lliga Promeses

Pelayo estrena la Lliga 2 i la Lliga Promeses

Marc juga de rebot durant una partida a la Ciutat de la Pilota. Foto: Frediesport.

Marc juga de rebot durant una partida a la Ciutat de la Pilota. Foto: Frediesport.

El trinquet Pelayo acull este dijous a partir de les 16.45 hores les estrenes de la Lliga 2 i la Lliga Promeses, els tornejos de promoció patrocinats per Caixa Popular que reuniran a les futures figures de l’escala i corda. 39 pilotaris repartits en 15 equips prendran part dels dos campionats paral·lels, que es perllongaran fins al proper mes d’abril.

Hui equips formaran part de la Lliga 2, dividits en dos grups. En el Grup A estan enquadrats Francés i Conillet, Ferrer i Herrera, Marc i Zarzo, i el trio de Giner, Sala i Jordi. En el Grup B jugaran Javi II i Víctor II, Boni i Colau II, Pablo II i Pepet, i Carlos, Guillermo i Josep. Com es pot observar, es mesclen jugadors joves amb altres més experimentats.

El sistema de competició dictamina que els equips de cada grup s’han d’enfrontar entre ells i en quedaran descartats els dos últims. Després, els sis supervivent disputaran una nova lligueta per a definir els quatre semifinalistes.

Quan a la Lliga Promeses, la mateixa es nodreix de joves valors sorgits de les escoles de tecnificació i del Centre d’Especialització de Pilota Valenciana (CESPIVA), l’escola d’alt rendiment amb seu a la Ciutat de la Pilota dirigida per Álvaro.

Seran de la partida set trios: Martí II, Martí i Sergio; Jose Salvador, Sacha i Sáez; Ricardo, Néstor i David; David, Rafa i Naharros; Kevin, Pablo i Adrià; Lluís de la Vega, Álvaro i Josep, i Salva, Javi i Pablo.

La primera jornada d’ambdues competicions prevista per a este dijous a Pelayo enfrontarà als equips de Martí II i Jose Salvador en promeses, i de Ferrer i Marc en la Lliga 2. També se celebrarà la presentació oficial de la resta dels equips.

El trinquet de Sueca reprendrà divendres les competicions amb dues noves partides, també a partir de les 16.45. En promeses s’enfrontaran Ricardo, Néstor i Davi a David, Rafa i Naharros, mentre que en la segona partida, de la Lliga 2, Pablo II i Pepet tindran en la contra a Carlos, Guillermo i Josep.