Cauen els campions

Soro III, durant una partida al trinquet d'Alzira. Foto: Frediesport.

Soro III, durant una partida al trinquet d’Alzira. Foto: Frediesport.

Les matemàtiques del Circuit Professional s’han cobrat les seues primeres víctimes de l’edició 2014-2015. Es tracta dels equips de Massamagrell (Soro III i Salva), i Vila-real (Fageca i Félix). És a dir, les formacions en les quals han militat els campions de l’Individual i del mateix Circuit en la passada temporada, Soro III i Fageca. Tal com s’esperava, la quarta ronda ha començat a repartir sentències ja des de les primeres partides de quarts de final, disputades este divendres a Sueca i Benidorm.

A la capital de la Ribera Baixa, Soro III i Salva queien per un contundent 60-20 contra Puchol II i Santi (Vinalesa). Els tres punts sumats per Puchol II desbanquen de la quarta posició a l’actual número u, Soro III, i com que ja no queden rondes per davant, el de Massamagrell diu adéu a qualsevol opció des de la cinquena plaça. Massa càstig van rebre Quico i Salva al trinquet Eusebio, on es va veure una partida molt més vistosa del que indica el marcador final. Però de vegades la pilota és cruel i, malgrat que la victòria de Vinalesa fou totalment merescuda, Massamagrell va merèixer una despedida menys amarga.

L’altre comiat cridaner però esperat del Circuit Professional es va produir a Benidorm, on Fageca i Félix perdien 60-50 davant León, Pere i Carlos (Pedreguer-Masymas). La parella va dominar bona part d’un encontre en què intentava conservar les escasses opcions de classificació que posseïa. Però en el tram final el trio va remuntar i es va emportar dos punts que el mantenen viu en la lluita per les quatre primeres posicions. Fageca i Félix no han quallat com a equip i, de fet, diuen adéu a la competició sense haver sumat cap victòria.

Diumenge de doble jornada
Els quarts de final de la quarta ronda del Circuit Professional ofereixen doble jornada este diumenge. A Murla, a partir de les 11.30 hores, Genovés II i Jesús s’enfrontaran a Santi II, Javi i Héctor II (Alcàsser). Jose Cabanes té peu i mig en les semifinals gràcies als 12 punts acumulats. Santi II, per la seua banda, també està virtualment dins, ja que és quart. Però ambdues formacions tractaran de sumar per a no patir, especialment el trio, que es veu amenaçat pels equips de darrere, Pedreguer-Masymas i València.

I a partir de les 18.30 hores al trinquet d’Alzira, es disputa la segona partida de la jornada doble. Del cartell ha caigut a última hora Miguel, que serà substituït per Francés i Víctor II. Ambdós acompanyaran a Raúl per a enfrontar-se al trio de Benidorm, amb Pere Roc II, Dani i Monrabal, ja classificats per al següent acte del Circuit. Com és lògic, si el recompost equip de València perd, també dirà adéu, com van fer este divendres Soro III i Fageca, els campions de la passada temporada.