Inicio / Professional / Escala i corda professional / Benidorm i Alcàsser, finalistes de la tercera ronda

Benidorm i Alcàsser, finalistes de la tercera ronda

Javi juga de volea durant una partida del Trofeu Superdeporte a Massamagrell. Foto: Frediesport.

Javi juga de volea durant una partida del Trofeu Superdeporte a Massamagrell. Foto: Frediesport.

Este diumenge s’han disputat les dos partides corresponents a les semifinals de la tercera ronda del Circuit Professional. Les localitats de Borriana i Dénia han sigut testimonis de dos magnífics encontres als quals s’ha vist molta pilota i genials quinzes. Després de dos partides llargues, s’han classificat per a la final l’equip de Pere Roc II, Dani i Monrabal (Benidorm), que ha guanyat 60-55 a Soro III i Salva,  i el d’Alcàsser, format per Santi II, Javi i Hèctor II (en substitució del lesionat Tomàs II), després d’aconseguir la victòria front a Genovés II i Jesús per 60-50.

A la localitat castellonenca de Borriana s’ha dut a terme una partida on les travesses estaven molt dividides. Molts apuntaven com a favorits al trio de Pere Roc II, invicte encara en el Circuit Professional. Però no eren pocs els que apuntaven cap a Soro III i Salva. La parella de Massamagrell està demostrant molt bones condicions en cada enfrontament de la Lliga i la càtedra sabia que tenien molt a dir. Tot i que l’encontre ha començat amb els dos primers jocs a favor dels blaus des del dau, prompte la parella ha començat a sumar al seu favor i de quina manera. Fins a quatre jocs seguits han fet els rojos, que avançaven a tota màquina (35-20).

A més, Soro III ha fet les delícies dels espectadors passant pilotes que semblaven quasi incontestables. “Quico hui alça un vaixell”, s’ha escoltat a l’escala. I ben cert és que el campió individual ha estat magnífic jugant les pilotes per davant, amb més força que la que portava el vent a la localitat de la Plana Baixa. Junt a Salva, també amb una brillant actuació, ha aconseguit les ovacions del públic en més d’un parell d’ocasions. Però davant no tenien a qualsevol equip.

Dani ha estat dirigint en tot moment el vaixell blau, animant als seus dos companys en cada quinze. La partida s’ha igualat a 40 i també a 50, moment en que l’escaleter de Benidorm ha rendit pràcticament al màxim, aconseguint posar-se per davant al marcador. La parella ha lluitat fins al final, igualant a 55 i donant tot el que tenien per tractar d’emportar-se els tres punts, en lloc de només un, i també l’accés a la final de ronda. Però no ha pogut ser, el trio de Benidorm continua invicte i acumula, després de guanyar 60-55, huit victòries consecutives, sense conèixer encara la derrota.

Més al sud de la Comunitat Valenciana, concretament a la localitat de Dénia, s’ha produït la segona de les semifinals programades per a este diumenge. Santi II, Javi i Héctor II, amb actuació estelar del punter de Massamagrell, han confirmat el seu creixement en el Circuit Professional en vèncer al subcampió de la ronda anterior i segon classificat, Murla (Genovés II i Jesús).

El trio ha dominat una partida equilibrada i ha arribat als tres jocs d’avantatge en el tram decisiu (50-35), quan Genovés II i Jesús han aconseguit la igualada a 50 i fins i tot han gaudit de val per a posar-se per davant. La remuntada no s’ha completat i Santi II i els seus han tancat una victòria brillant que els posa amb la quarta posició a tir. Tot dependrà del que passe el proper dimecres a Guadassuar, en la final contra l’imbatut trio de Pere Roc II.