Inicio / Professional / Escala i corda professional / Genovés II es recupera per a les semifinals de ronda del Circuit Professional

Genovés II es recupera per a les semifinals de ronda del Circuit Professional

Genovés II, poc abans d'una partida del passat Circuit Bancaixa a Alzira. Foto: Frediesport.

Genovés II, poc abans d’una partida del passat Circuit Bancaixa a Alzira. Foto: Frediesport.

Una amigdalitis ha estat a punt d’apartar a Genovés II de les semifinals de la tercera ronda del Circuit Professional. Des del passat dimecres, l’escaleter de l’equip de Murla es veia obligat a guardar repòs absolut per culpa de la febre. Divendres tenia programada una partida a Sueca, però va haver de llevar-se la cita i esperar fins a hui per decidir si arribaria a la transcendental partida d’este diumenge. Finalment este dissabte s’ha alçat molt millor i ha confirmat a Pilotavalenciana.com que podrà jugar.

Genovés II necessitarà de totes les seues forces, ja que afronta un compromís que s’espera siga molt dur. Amb Jesús, tindrà en la contra al trio d’Alcàsser, format per Santi II, Javi i Héctor II. El duel es disputa a partir de les 11.30 hores al trinquet de Dénia, una canxa gran i lenta que obligarà a la parella a multiplicar-se per tapar els espais. L’equip rival arriba amb la moral carregada després d’aconseguir la seua primera victòria el diumenge passat contra León, Pere i Carlos (Pedreguer-Masymas) al trinquet d’Alcàsser.

A efectes de classificació, Jose Cabanes és actualment segon amb 11 punts i té a l’abast el bitllet per a les semifinals absolutes. Santi II, per la seua banda, ocupa actualment la cinquena posició amb quatre punts, i podria fins i tot arrabassar-li la quarta plaça a Puchol II i Santi (Vinalesa) en cas de sumar els tres punts. Per al trio d’Alcàsser, a partir d’ara cada partida és una final per a acabar la fase de rondes entre els quatre primers.

L’altra semifinal es disputarà a la mateixa hora, però al trinquet de Borriana. En este cas, Soro III i Salva (Massamagrell) s’enfrontaran a Pere Roc II, Dani i Monrabal (Benidorm). El trio alacantí va a la recerca de la que seria la huitena victòria consecutiva. La seua espectacular trajectòria li ha reportat ja 20 punts i la seua presència en les semifinals absolutes és segura. Soro III i Salva, per la seua banda, ocupen la tercera posició amb huit punts, però no poden deixar passar l’oportunitat de seguir sumant per a afrontar la quarta i última ronda amb la major tranquil·litat possible.

Guadassuar espera als guanyadors en la final de ronda, programada per al dimecres a les 18.30 hores.