Inicio / Amateur / Falles / Vilamarxant viurà els quarts de final del Trofeu Fallera Major de València

Vilamarxant viurà els quarts de final del Trofeu Fallera Major de València

Un jugador del Trofeu Fallera Major de València colpeja la pilota durant la final disputada a Pelayo. Foto: FPV.

Un jugador del Trofeu Fallera Major de València colpeja la pilota durant la final disputada a Pelayo. Foto: FPV.

El trofeu Fallera Major de València 2015 de pilota valenciana es troba en la seva fase decisiva, i este diumenge 1 de febrer es disputaran els quarts de final al trinquet de Vilamarxant.

La jornada s’iniciarà a les 9:30 hores amb la partida que enfrontarà a la falla Sagunt Sant Guillem, una de les històriques de la competició, contra Carrera Sant Lluís, que és una de les favorites a guanyar el títol, més encara després de la seva contundent victòria 50-0 en octaus de final. En este equip destaca la presència de Gabriel Anaya i Nacho.

La fase de quarts de final continuarà amb la partida programada a les 10:15 hores i que enfrontarà la falla Àngel del Alcàzar, una altra de les favorites al comptar a les seves files amb Julián, contra la falla Montortal B, que va patir per accedir a esta ronda després de vèncer 50 per 30 a la formació de Glòria Felicid Tremolar.

Per l’altra part del quadre, els quarts de final enfrontaran a partir de les 11:00 hores a la falla Fernando Catòlic contra Sanchis Bergon. Tots dos equips van vèncer en octaus de final amb relativa comoditat als seus adversaris.

L’última partida d’esta ronda es disputarà a partir de les 11:45 hores i enfrontarà a l’equip representant de la falla Pintor Domingo, que va vèncer la seua partida de huitens de final per un resultat de 50-30, contra els representants de la falla enginyer M. Maese, que van accedir després d’una victòria més contundent, deixant sumar un sol joc als seus rivals 50-5.

Les semifinals del torneig es disputaran el 8 de febrer al mateix trinquet de Vilamarxant, mentre que la gran final es disputarà al trinquet de Pelayo el 22 de febrer.