Inicio / Amateur / Escoles / Partides transcendentals ens els JECV de galotxa

Partides transcendentals ens els JECV de galotxa

Un pilotari de Montserrat colpeja la pilota de volea durant una partida. Foto: FPV.

Un pilotari de Montserrat colpeja la pilota de volea durant una partida. Foto: FPV.

Este cap de setmana es disputa una nova jornada de competició dels XXXIII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana (JECV) de la modalitat de galotxa, corresponent a la competició a la província de València. A les localitats de Beniparrell, Massalfassar i Vinalesa es disputen partides de la primera fase amb punts molt importants entre alguns dels equips en competició.

A Beniparrell, en categoria cadet hi ha una gran partida entre Carlet i Beniparrell B que decidirà l´equip que passarà a les semifinals, ja que ambdues formacions estan empatades a punts i no coneixen la derrota… En infantils, també disputen altra gran final Moixent i Quart de Poblet, també invictes. El guanyador passarà a les semifinals.

També a Beniparrell, en alevins, l’equip de Moixent té avantatge per a arribar a les semifinals, mentre que en benjamins és l’equip d’Almussafes el millor situat per a continaur endavant.

En el grup de l´Horta Nord, es disputen partides molt importants a les localitats de Massalfassar i Vinalesa. De moment hi ha molta igualtat i queden dues jornades en este grup que poden ser fonamentals. En la categoria cadet, van destacats els equips de Borbotó i Massalfassar. En categoria infantil, destaca Borbotó i Albuixech A. En categoria infantil, Massamagrell i Borbotó es troben al capdavant. Per últim, en categoria benjamí també es troben en llocs de privilegi Massamagrell, Borbotó i Albuixech.

Hi haurà més partides el cap de setmana, en este cas, a Godelleta, després d’acabar la primera fase, es disputaran el dissabte dues partides d’encreuaments molt importants. A partir de les 10:30 hores s’enfrontaran La Pobla de Vallbona i Alginet, en categoria infantil. A partir de les 11:30 hores, jugaran els equips de Montserrat i Llíria, en categoria cadet. Estos equips són campions dels seus grups i el guanyador passarà a les semifinals del provincial.

En la província de Castelló, es disputaran les partides a la localitat d’Onda.