Inicio / Amateur / Escoles / Els més menuts de la pilota es troben a Meliana

Els més menuts de la pilota es troben a Meliana

Un pilotari realitza la treta durant una trobada de prebenjamins i querubins a Meliana. Foto: FPV.

Un pilotari realitza la treta durant una trobada de prebenjamins i querubins a Meliana. Foto: FPV.

Este diumenge, al carrer municipal de Meliana es realitzarà una trobada amb xiquets i xiquetes prebenjamins i querubins, les categories amb els practicants més menuts de la pilota valenciana. Està confirmada la presència confirmada de les escoles de Tavernes Blanques, Massamagrell, Náquera, Rafelbunyol, Vinalesa, El Puig, Meliana i València-Tomàs de Montañana. S’espera una participació de pràcticament 20 esportistes d’estes edats.

En els pròxims dies podrien incorporar-se més escoles i xiquets a esta jornada, on es realitzaran jocs i partides de raspall adaptat. A partir de les 10.00 hores començaran les activitats dels prebenjamins, i a partir de les 12.00 hores es donarà l’inici a les activitats dels querubins. A la Marina Alta també hi ha algunes escoles que estan interessades a realitzar alguna jornada, com és el cas d’Orba, Beniarbeig, Ondara i Vall de Laguar. A la localitat de Benidorm, més de 100 xiquets i xiquetes practiquen el raspall a través de l’activitat de ‘Multiesport’.

A les zones de més tradició de raspall, hi ha xicotets esportistes d’estes categories a Oliva, Quatretonda, Gavarda o Moixent, que en les pròximes setmanes esperen poder fer alguna jornada.