Inicio / Amateur / Escoles / Font de Sant Lluís i Rascanya destaquen en raspall individual

Font de Sant Lluís i Rascanya destaquen en raspall individual

Els pilotaris juvenils de l'IES Rascanya i Marítim posen abans de les partides. Foto: FPV.

Els pilotaris juvenils de l’IES Rascanya i Marítim posen abans de les partides. Foto: FPV.

El passat cap de setmana els jugadors juvenils de la ciutat de València van disputar la trobada de raspall individual a l’IES Rascanya-Antonio Cañuelo. Els esportistes més destacats van ser Ibrahim, de l’IES Font de Sant Lluís, en categoria masculina, i Ainhoa i Alba, de l’IES Rascanya. Estos tres esportistes van guanyar en els seus respectius grups de competició.

Les categories infantil i cadet ja van realitzar esta competició el passat cap de setmana. En esta trobada van ser convidats esportistes de les escoles de l´Horta Nord. En categoria masculina destaca també Vicent de Meliana. Mentres que en categoria femenina, la gran triomfadora va ser Ainhoa, de l’IES Rascanya, que va guanyar totes les partides.

Divendres que ve dia 30 de gener es disputarà la trobada de raspall per parelles als centres de secundària de la ciutat de València, amb la competició infantil, cadet i juvenil.

Participants en la jornada de frontó de les Escoles Municipals de València. Foto: FPV.

Participants en la jornada de frontó de les Escoles Municipals de València. Foto: FPV.

Patraix A guanya en frontó
Al poliesportiu de Borbotó es va disputar la fase final de la categoria infantil, amb les millors parelles de la ciutat de València d’esta categoria

La competició va ser molt disputada i qualsevol dels quatre equips, procedents dels IES Maritim i IES Patraix-Vicenta Ferrer Escrivà, va poder obtindre la victòria, ja que la igualtat entre els equips és màxima. Al final, els esportistes de Patraix van aconseguir l’or i el bronze en esta categoria. Els del Maritim van aconseguir la plata i un quart lloc.

Els alumnes entrenats per Ana Belén Giner en l’IES Patraix aconseguixen el seu millor resultat esta temporada.