Inicio / Professional / Escala i corda professional / Quan guanyar és una costum

Quan guanyar és una costum

Monrabal talla una pilota arrimat a la muralla prop de la corda durant una partida del Circuit Professional a Vila-real. Foto: Val Net.

Monrabal talla una pilota arrimat a la muralla prop de la corda durant una partida del Circuit Professional a Vila-real. Foto: Val Net.

Pere Roc II, Dani i Monrabal (Benidorm) han aconseguit este dissabte a casa la setena victòria consecutiva en el Circuit Professional, en este cas, en quarts de final de la tercera ronda i contra Puchol II i Santi (Vinalesa). La partida, igualada al principi i decantada només en els últims instants, s’ha resolt per un 60-45 que deixa a Puchol II sense poder sumar ni tan sols un punt que, tal volta, sí que ha merescut.

Però actualment no hi ha qui puga amb l’equip de Benidorm, que encara no coneix la derrota en el Circuit Professional. Han sigut campions de la primera i la segona ronda, i van camí de marcar un rècord històric. Els seus 20 punts el converteixen en semifinalista absolut. La seua següent partida serà la semifinal d’esta tercera ronda, que els enfrontarà a Soro III i Salva (Massamagrell) el dia 1 de febre al trinquet de Borriana.

El Circuit Professional visita este diumenge (11.30 hores) el trinquet d’Alcàsser, on s’anuncia la presència de León, Pere i Carlos (Pedreguer-Masymas) contra Santi II, Javi i Tomàs II, l’equip local. L’enfrontament es presenta com un cara o creu entre dos equips que s’han mostrat irregular i que intenten eixir de la part baixa de la classificació.