Inicio / Professional / Escala i corda professional / El món professional recupera la ‘plaça’ de Benidorm

El món professional recupera la ‘plaça’ de Benidorm

Dani juga una pilota de palma durant una final del Trofeu Nadal de Benidorm. Foto: Frediesport.

Dani juga una pilota de palma durant una final del Trofeu Nadal de Benidorm. Foto: Frediesport.

El trinquet de Benidorm acull este dissabte a partir de les 18.00 hores una nova partida de la tercera ronda del Circuit Professional. Juga l’equip local, format per l’escaleter de casa, Pere Roc II, qui acompanyat de Dani i Monrabal s’enfrontarà a la parella de Vinalesa, amb Puchol II i Santi.

Es tracta d’una cita de màxima transcendència per als de l’Horta Nord, ja que, malgrat que són tercers en la taula amb set punts, no poden deixar escapar la victòria per a no passar-ho malament en una quarta ronda que serà definitiva. Tenen, tal volta, el pitjor rival, el trio imbatut de Benidorm, campió de les dues rondes anteriors, i que arriba a la cita d’este dissabte després d’haver-se imposat el passat dia 16 a Genovés II i Jesús (Murla) al trinquet de Vila-real.

La partida arriba just quan la gerència del trinquet Alcalde Vicent Pérez Devesa ha anunciat un acord amb Val Net per a recuperar les partides del màxim nivell, que es disputaran tots els divendres de vesprada a partir del proper 27 de febrer.

Des de fa alguns anys, i en virtut d’un acord amb l’ajuntament de la ciutat, el trinqueter Jesús Alcoi Pons gestiona a través de l’empresa Pilota Meeting Point Benidorm un recinte que ha sigut una de les places més importants de l’esport autòcton a la comarca de la Marina Baixa i de tot Alacant. En els últims temps, l’activitat a Benidorm se centrava en el clàssic Trofeu de Nadal i algunes partides soltes del Circuit Professional, a més de l’ús que feien d’ells els pilotaris aficionats. A partir del 27 de febrer, el recinte benidormer es prepara per a anunciar a les màximes figures de l’alt.

Pantalla a través de la que es pot seguir la feta de dau des de la galeria. Foto: Pilota Meeting Point Benidorm.

Pantalla a través de la que es pot seguir la feta de dau des de la galeria. Foto: Pilota Meeting Point Benidorm.

Sempre amb galeries prohibides
Tal com s’explica en el comunicat fet públic per Pilota Meeting Point esta setmana, “totes les partides es disputaran amb les galeries prohibides, tindran premi al guanyador, i comptaran amb els millors jugadors professionals i també les joves promeses de la comarca, depenent del programa el·laborat per ambdues empreses i la disponibilitat de jugadors en actiu”.

La concessionària del trinquet anuncia “moltes novetats previstes per al públic que vulga gaudir del nostre espectacle a un dels millors trinquets, completament renovat, amb calefacció i excel·lents condicions, tant per a l’espectacle com per al jugador professional”. Entre les noves comoditats de què podran gaudir els espectadors es troba una mini-càmera connectada a una pantalla que oferirà una visió completa de l’angle mort que es produeix quan se segueix el joc des de la galeria del dau.

Amb estes i altres mesures, el trinquet de Benidorm s’ha convertit en un exemple d’innovació al servei del confort de l’espectador.