Inicio / Professional / Escala i corda professional / Soro III deixa molt tocat al campió

Soro III deixa molt tocat al campió

Soro III juga de volea durant la partida de quarts de final de l'Individual contra Santi a Alzira. Foto: Frediesport.

Soro III juga de volea durant la partida de quarts de final de l’Individual contra Santi a Alzira. Foto: Frediesport.

El trinquet de Vilamarxant ha sigut l’escenari per a inaugurar la tercera i penúltima ronda del Circuit Professional. Dos parelles han protagonitzat l’encontre. Per una banda la representant de Massamagrell, formada per Soro III i Salva. Per altra la de Vila-real, amb Fageca i Félix. Estos últims es jugaven la vida, però no han pogut fer front als durs rivals que tenien a l’altra banda de la corda i han caigut per 60-35.

La parella de Fageca ha sigut l’encarregada de pujar el primer joc al marcador, però poc després han vist com anaven entrant de manera espectacular els dos pilotaris de Massamagrell. Soro III i Salva han aplegat a sumar fins a quatre jocs seguits (35-20). Salva ha estat magnífic en molts quinzes que, pas a pas, han anat obrint una gran bretxa al marcador.

La parella blava es jugava poder reenganxar-se a la lluita per l’accés a les semifinals absolutes, però cada vegada eixe objectiu està més lluny ja que encara no han pogut sumar cap punt a la classificació. Eixa pressió s’ha fet amb ells, i tot i haver sumat dos jocs més, la diferència els pesava massa i no han pogut aconseguir la victòria ni rascar un puntet en quedar-se el marcador 60 a 35 per a Soro III i Salva.

En l’altra partida de la jornada doble d’este divendres, Genovés II i Jesús han superat a Miguel i Raúl al trinquet de Benissa per 60-45. Jose Cabanes i el seu mitger han mantingut les bones sensacions mostrades en la segona ronda i sumen tres punts que els consoliden en la segona posició de la classificació.

El Circuit es reprèn este dissabte (18.00 hores) a Benidorm amb el duel entre el trio local (Pere Roc II, Dani i Monrabal) i la parella de Vinalesa (Puchol II i Santi).