Inicio / Professional / Escala i corda professional / Fageca i Félix, contra les cordes i amb un rival perillós

Fageca i Félix, contra les cordes i amb un rival perillós

Fageca juga una pilota durant una partida del Masters Ciutat de València a Pelayo. Foto: Val Net.

Fageca juga una pilota durant una partida del Masters Ciutat de València a Pelayo. Foto: Val Net.

El Circuit Professional visita este divendres els trinquets de Vilamarxant i Benissa amb les primeres eliminatòries de quarts de final de la tercera ronda. Arribats a este punt del campionat, totes les partides resulten decisives, però la que afronta l’actual campió, Fageca, junt a Félix i contra Soro III i Salva a Vilamarxant resulta especialment tensa per la situació en la classificació de la parella representativa de Vila-real.

Després de dues partides disputades, Fageca i Félix encara no han aconseguit cap victòria i ocupen l’última posició en la classificació provisional. Una nova derrota els deixaria pràcticament fora de la lluita per les quatre primeres posicions.

La cita d’este divendres pot suposar un punt d’inflexió o bé dir adéu a quasi totes les opcions en la Lliga, ja que els obligaria a fer un ple de victòries i punts en la quarta ronda i esperar a que els afavorisquen els resultats de la resta d’equips. Els rivals, Soro III i Salva (Massamagrell), són quarts en la taula i tampoc poden deixar escapar els tres punts en joc.

L’altra partida de la vesprada del divendres enfrontarà a Genovés II i Jesús (Murla), subcampions de la ronda anterior, contra Miguel i Raúl (València). Jose Cabanes és segon en la taula, només superat pel trio de Benidorm, amb Pere Roc II, Dani i Monrabal. Miguel, per la seua banda, ocupa la cinquena posició i també haurà de lluitar de valent per a no quedar-se despenjat de la lluita per les semifinals absolutes.

Els quarts de final de la tercera ronda es resoldran al llarg del cap de setmana. Dissabte, a Benidorm, Puchol II i Santi (Vinalesa) tindran en la contra al líder destacat, l’equip de Pere Roc II. I diumenge, a Alcàsser, León, Pere i Carlos (Pedreguer-Masymas) s’enfrontaran a Santi II, Javi i Tomàs II, l’equip representatiu de la localitat de l’Horta Sud.