Inicio / Amateur / Escoles / Teoria i pràctica de la pilota en quatre sessions a la UPV

Teoria i pràctica de la pilota en quatre sessions a la UPV

Assistents a una de les jornades de formació de pilota valenciana. Foto: FPV.

Assistents a una de les jornades de formació de pilota valenciana. Foto: FPV.

La Universitat Politècnica de València (UPV) ofereix a partir del proper 16 de febrer unes jornades d’iniciació a la pilota valenciana destinades al públic en general, però enfocades especialment als seus alumnes. Les sessions es portaran a terme els dies 16, 18, 23 i 25 del mes que ve, sumaran un total de 10 hores, i comptaran amb contingut teòric i pràctic. Les diferents activitats es portaran a terme a l’aula El Genovés i al mateix trinquet de la UPV.

El termini d’inscripció per a les jornades s’ha obert este dilluns i el preu és reduït per als socis d’esports de la UPV, els llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE), i gratuït per als alumnes de la UPV. L’assistència és convalidable per 0,33 crèdits ECTS (European Credtis Transfer System).

A més de conèixer la història i les modalitats d’un esport tan divers com la pilota valenciana, al llarg de les diferents sessions els assistents tindran l’oportunitat de practicar el nostre idioma i de gaudir d’un primer contacte amb la pilota a mà a nivell pràctic. També es familiaritzaran amb tots els materials que es fan servir per a practicar la pilota. No és necessària cap experiència ni formació prèvia per a assistir a les jornades, que estan obertes al públic en general.

Tota la informació de les jornades es pot consultar en el següent enllaç.