Inicio / Professional / Raspall professional / El president de la Generalitat rep a Marrahí

El president de la Generalitat rep a Marrahí

El president de la Generalitat, Alberto Fabra, i Marrahí, durant la recepció d'este dimarts de matí. Foto: GVA.

El president de la Generalitat, Alberto Fabra, i Marrahí, durant la recepció d’este dimarts de matí. Foto: GVA.

L’actual campió del XXVIII Campionat Individual de Raspall Professional – Trofeu President de la Generalitat Valenciana i de la XXI Lliga Professional de Raspall, Julio Marrahí Ruano ‘Marrahí’, ha estat rebut este dimarts al matí al Palau de Presidència pel President de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra. En l’acte, el rest de Villanueva de Castellón ha estat acompanyat pel director general d’Esports, Mateo Castellá Bonet, el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán Martínez i per l’alcalde de la seva localitat, Salvador Álvarez.

Amb este acte es reconeix la trajectòria de Marrahí durant la temporada 2014 on ha brillat amb llum pròpia i s’ha consolidat com un dels millors jugadors de la modalitat de raspall, després d’aconseguir els dos títols oficials més importants de la modalitat en la mateixa temporada. A més, als seus 24 anys ha aconseguit trencar l’hegemonia que havien instaurat Waldo i Coeter II en l’Individual, dos jugadors que s’havien repartit els últims 11 títols.