Inicio / Professional / Escala i corda professional / Murla completa la final de ronda del Circuit Professional

Murla completa la final de ronda del Circuit Professional

Jesús juga una pilota de volea durant una partida a Pelayo. Foto: Frediesport.

Jesús juga una pilota de volea durant una partida a Pelayo. Foto: Frediesport.

La final de la segona ronda del Circuit Professional ja té complet el cartell després de la victòria de Genovés II i Jesús davant Soro III i Salva (60-30) en la semifinal celebrada este diumenge al trinquet de Murla. L’equip vencedor s’enfrontarà pels quatre punts en joc a Pere Roc II, Dani i Monrabal, en partida programada per al divendres al trinquet Salvador Sagols de Vila-real.

El millor acoblament al trinquet de Jose Cabanes i el seu mitger de Silla ha estat la clau principal d’un triomf més treballat del que indica el marcador. Soro III i Salva ho han intentat tot fins al final, però la bona compenetració i la millor estratègia de la parella rival ha acabat deixant-los sense arguments.

El triomf dóna ales a Genovés II i Jesús, que van perdre en la seua estrena a Pelayo, precisament, contra Soro III i Salva, i este diumenge han obtingut la seua particular revenja esportiva que, a més, els atorga la segona posició en la classificació provisional, empatats a set punts amb els tercers, Puchol II i Santi (Vinalesa). Lluny queden els líders, Pere Roc II i els seus, que sumen 14 punts gràcies a les cinc victòries aconseguides en altres tantes partides disputades.