Inicio / Professional / Escala i corda professional / Sueca: primera parada per a les semifinals de ronda

Sueca: primera parada per a les semifinals de ronda

Dani juga una pilota durant una partida del Circuit Professional. Foto: Val Net.

Dani juga una pilota durant una partida del Circuit Professional. Foto: Val Net.

Sueca acull este divendres la primera de les semifinals de la segona ronda del Circuit Professional. Fins al trinquet de la Ribera Baixa hauran de desplaçarse l’equip de Benidorm, format per Pere Roc II, Dani i Monrabal, i la parella que representa a València, Miguel i Raül. La victòria per al trio els faria encara més líders ja que, en cas de sumar els tres punts es posarien amb un total de 14 a la classificació a falta de disputar la final de ronda.

Per a Miguel i Raül, que actualment ocupen la cinquena plaça, una victòria suposaria una injecció d’oxigen i igualar els 7 punts a la taula aconseguits per la parella de Vinalesa, Puchol II i Santi, que van caure a l’inici d’esta segona ronda contra Genovés II i Jesús, sense oportunitat de sumar cap punt. La cita al trinquet de Sueca començarà després de la partida de juvenils que protagonitzaran a Martí II i Martí front a Jose Salvador i Pepet.

Murla tanca les semifinals
La localitat de la Marina Alta tindrà l’honor de presenciar l’altra de les semifinals de la segona ronda. En este cas la partida la disputaran el pròxim diumenge, a partir de les 11:30 hores, les parelles representatives de Massamagrell, Soro III i Salva, i la de la pròpia localitat alacantina, formada per Genovés II i Jesús. La parella de l’Horta Nord es va classificar per a les semifinals després de guanyar a Santi II, Javi i Tomàs II al trinquet de Pelayo. A dia de hui ocupen la tercera posició en la taula classificatòria, amb un total de 5 punts.

Però ben a prop tenen als seus rivals del diumenge. Genovés II i Jesús sumen 4 punts i es situen en la classificació només un pas per darrere de Soro III i el seu company Salva. Empaten, a més, amb Miguel i Raúl, que també tenen 4 punts i ocupen la cinquena plaça. Tot i que en finalitzar el cap de setmana de semifinals, el trio de Pere Roc II continuarà sent líder, les dos partides serviran per a fer una reorganització entre els equips que ocupen la primera meitat de la classificació.

Les quatre formacions hauran de deixar-se la pell a la canxa per tractar d’aplegar a la final de la segona ronda, que es disputarà el divendres dia 16 al Salvador Sagols de Vila-real.