Inicio / Amateur / Escoles / Els JECV de frontó finalitzen a Quart de Poblet i El Puig

Els JECV de frontó finalitzen a Quart de Poblet i El Puig

Un pilotari d'El Puig juga una pilota durant una partida. Foto: FPV.

Un pilotari d’El Puig juga una pilota durant una partida. Foto: FPV.

Al llarg d’este cap de setmana es disputarà la fase final Autonòmica dels XXXIII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de frontó per parelles, amb la presència de les millors escoles d’esta temporada, a les localitats de Quart de Poblet i El Puig.

Els millors equips de les tres províncies en categoria juvenil s’enfrontaran en la fase Autonòmica al poliesportiu de Quart de Poblet este dissabte a partir de les 10.00 hores. Protagonitzaran les partides Orba A, Mutxamel, Quart de Poblet i Alginet. El gran favorit en esta categoria és l’equip local, que té dos jugadors de gran nivell, Jaime i Jesús, que ja han destacat en competicions autonòmiques de clubs en la modalitat de frontó valencià.

Diumenge continuaran les finals al frontó d’El Puig. A partir de les 9.00 hores jugaran un total de 16 equips, de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet, que disputaran les semifinals i finals. La jornada l’obriran els cadets, amb les semifinals que enfronten a Alfara de la Baronia A contra Vila-real, i a Tibi A contra Borbotó. Després es jugaran les semifinals de categoria benjamí que enfronten a Massamagrell A contra Vila-real, i Ondara A contra Moixent. La disputa de les semifinals donarà pas a les finals en este dues categories.

A la vesprada, a partir de les 15:30 hores, tornarà la competició amb les semifinals de categoria infantil, en les quals El Puig A tindrà en la contra a Onda, i El Puig C s’enfrontarà a Petrer A. L’activitat seguirà amb les semifinals de categoria aleví, amb Orba A contra la Pobla de Vallbona B, i El Puig A contra Onda A. La jornada es tancarà amb les finals de categoria infantil i aleví. En categoria aleví i infantil, els grans favorits són els equips d’El Puig, mentre que en les categories benjamí i cadet hi ha molts equips amb opcions de victòria.

Es presenta un gran cap de setmana del frontó valencià amb la presència de les millors 15 escoles en esta modalitat: El Puig, Quart de Poblet, Alginet, Orba, Mutxamel, Ondara, Massamagrell, Vila-real, Moixent, Pobla Vallbona, Onda, Petrer, Alfara de la Baronia, Borbotó i Tibi.